HAKİM VE SAVCI EŞLERİNDEN NUSAYBİN`E ANLAMLI DESTEK

Mardin?de görev yapan Hakim ve Savcıların eşleri, Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amaçlı olarak kendi elleri ile yapmış oldukları yemekleri ve tatlıları gönderdiler.

Mardin 28.03.2016 15:01:54 0
HAKİM VE SAVCI EŞLERİNDEN NUSAYBİN`E ANLAMLI DESTEK

Mardin’de görev yapan Hakim ve Savcıların eşleri, Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amaçlı olarak kendi elleri ile yapmış oldukları yemekleri ve tatlıları gönderdiler.

Adliye lojmanlarında düzenlenen organizasyona katılan Vali Ömer Faruk Koçak yaptığı konuşmada "Sabah bir Şehidimizi daha ebediyete uğurladık çok acı çekiyoruz ama bunların bizi zayıfladığımız anlamında gelmiyor. Millet ve Devlet olarak daha da azim ve kararlı mücadele etme yolunda bizi teşvik ediyor Şehitlerimizin, vatanın mukaddesatına yaptıkları katkıyı omuzlarımızda biraz daha hissederek, o emaneti daha güçlü korumak için daha fazla motive oluyoruz, Bizi zayıflatacaklarını düşünen hainler, gafiller ve onun arkasındakiler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu amaçlarına ulaşamayacaklar. Burada Hakim ve Savcılarımızın eşleri değerli hanımefendiler kendi el emekleriyle yaptıkları yiyecekleri bu mücadeleyi yürüten arkadaşlarımızla paylaşarak bu kutsallığın ölçüsünü de bize göstermiş oluyorlar bunun için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi..

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ise organizasyona ilişkin “Merkezde görev yapan hakim ve savcılar ile buraya yakın olan Kızıltepe, Ömerli ve Savur’daki arkadaşların eşleri, adliyemizde çalışan personelimiz ve bunlardan duyup gönlünden gelenler, ‘Benim de çorbada tuzum olsun’ diyen gönüllü vatandaşlarımızın özverileri ve tamamen içlerinden gelerek oluşturdukları bir değer.” ifadelerini kullandı.

Organizasyonu düzenleyen başsavcının eşi Ülkü Özel de bu çalışmayla birlik ve beraberliği bir kez daha gösterdiklerini söyledi.
Terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduklarını göstermek istediklerini kaydeden Özel, “Bizler her zaman onların arkasındayız. Allah onların ve ailelerin yardımcısı olsun. Asker ve polislerimiz bizim için çok değerli. Ne yapsak haklarını ödememiz imkansız. Onlar canlarını ortaya koymuşken, bizler tarafından düşünüldüklerini bilmek, bizim dualarımız onlar için ayrı bir kalkan. Bir nevi destek olmaya çalıştık.” dedi.

Hakim ve savcı eşleri ile gönüllülerin desteğiyle hazırlanan yemek ve tatlılar, Nusaybin’de terörle mücadelede görev yapan güvenlik güçlerine gönderildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04