HAK İŞ GENEL BAŞKANI ARSLAN;``KAPSAM DIŞI KALAN TAŞERONLAR İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR``

Hizmet-İş Sendikası Başkanlar Kurulu`na katılan Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, taşeron düzenlemesine Hak-İş`in katkılar sağladığını ifade ederek ,2 Nisan sonrası yeni bir sürecin başladığını belirterek, :``Bu düzenle

19.04.2018 01:04:00 0
HAK İŞ GENEL BAŞKANI ARSLAN;``KAPSAM DIŞI KALAN TAŞERONLAR İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR``

Hizmet-İş Sendikası Başkanlar Kurulu'na katılan  Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, taşeron düzenlemesine Hak-İş'in katkılar sağladığını ifade ederek  ,2 Nisan sonrası yeni bir sürecin başladığını belirterek, :''Bu düzenlemede kapsam dışında kalan arkadaşlarımızın da kapsama alınması konusunda  mücadelemiz  sürüyor" dedi

 

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına katılan  Hak-İş Genel Başkanı  Mahmut Arslan’ın yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, şube başkanları, delegeler ve basın mensupları katıldı.

 

 

 

Genişletilmiş Başkanlar Kurulunda konuşan Hak-İş  Genel Başkanı  Mahmut Arslan, taşeron sorununun çözümünde gelinen süreç, 28 Şubat Postmodern darbesi ile Kudüs hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HAK-İŞ’in taşeron sorununun çözümü noktasında verdiği mücadele ve sabır ile bugünlere gelindiğini kaydeden Arslan, “Biz taşeron işçilerin insanca yaşamaları için mücadele ettik. Mücadelemiz ve sabrımız bizi bugünlere kadar taşıdı” dedi.

 

Kamudaki taşeron işçilerin kadro almasında HAK-İŞ’in çalışmalarının etkili olduğunu vurgulayan Arslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Belediyelerde olduğu gibi kamuda da bizim önerilerimiz model alındı. İlk olarak ÖSP’ye karşı çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımıza, kadro verilirse taşeron emekçilerin geleceklerinden endişe duymayacaklarını, dolayısıyla verimliliğin ve kalitenin artacağını ifade ettik. HAK-İŞ bir şey öneriyorsa bunun içini doldurur. 2 Nisan’dan sonraki süreçle ilgili de bir çalışma yaptık. Bundan sonra da sorunlara karşı sürdürülebilir çözümler ortaya koyacağız”

 

Mahmut Arslan’ın yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, şube başkanları, delegeler ve basın mensupları katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00