HACI AYSU`DAN HAYMANA`YA 4 YILLIK FAKÜLTE MÜJDESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haymana Belediye Başkan Adayı Sayın Hacı Aysu, `Halkımızla Gönül Sohbeti` programı kapsamında Bahçecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

5.02.2019 08:04:51 0
HACI AYSU`DAN HAYMANA`YA 4 YILLIK FAKÜLTE MÜJDESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haymana Belediye Başkan Adayı Sayın Hacı Aysu, 'Halkımızla Gönül Sohbeti' programı kapsamında Bahçecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarında dur durak bilmeyen CHP'nin Haymana Belediye Başkan Adayı Hacı Aysu, 'Halkımızla Gönül Sohbeti' programı kapsamında Bahçecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İlginiz ve katılımın yoğun olduğu toplantı da Bahçecik Mahallesi Hacı Aysu'ya tam destek vereceğini açıkladı. 
CHP Haymana Belediye Meclis Üyesi Adayı Özgür Erat önderliğinde yapılan toplantıya, CHP Haymana İlçe Başkanı Naci Sezer, CHP Haymana Belediye Başkan Adayı Hacı Aysu, CHP Yenimahalle Meclis Üyesi A. Adayı Yılmaz Keskin, CHP Haymana Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Bahçecikli vatandaş katıldı. 

Toplantı da konuşan Hacı Aysu, Haymana'da neler yaptıklarını ve kazandıkları takdirde neler yapacaklarını anlattı. 

"Sevgili hemşehrilerim, Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki 2009-2014 yılları arasında yaptığımız Belediye Başkanlığı dönemimizde yemedik ve yedirmedik. Bugün sizlerin karşısına yeniden dik çıkmamızın en büyük sebebi budur, bizlere dürüst ve çalışkan başkan sıfatını sizler yakıştırdınız. Bizler Allah'tan korkan insanlarız ve Allah'a hesap veremeyeceğimiz hiç bir akçeli işin altına çok şükür imza atmadık." ifadelerini kullandı. 

HAYMANA'YA 4 YILLIK FAKÜLTE MÜJDESİ VERDİ

Haymana'ya 4 yıllık bir fakülte kazandıracaklarının müjdesini de veren Hacı Aysu konuşmasında şunları söyledi. "Bize Meslek Yüksek Okulunu getiremezsin yapamazsın dediler ve biz Ankara Üniversitesi Haymana Meslek Yüksek Okulunu ilçemize kazandırdık. Bunlar yapamaz dediler, bu kardeşiniz yaptı. Yine söylüyorum onlar bizden sonra o okulumuzda bir bölüm dahi açamadı ama bölüm kapattırdı. Bugün Bahçecikli kardeşlerimin, arkadaşlarımın yanından sesleniyorum biz geldiğimiz de bu defa 4 yıllık fakülteyi Haymanamıza kazandıracağız." şeklinde konuştu. 

İLK GELDİĞİMİZDE O GRUP YOLUNU BİTİRECEĞİZ

Haymana’nın en uzun ve en önemli grup yollarından birisi olan Yamak Yolu'nda ki rezillikten utandığını belirten Aysu, "Hacı Aysu olacaktı ve bu yol böyle olacaktı öyle mi? Bakınız kıymetli hemşehrilerim Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mansur Yavaş bile bu yolun rezilliğinden bahsediyor, efendiler burası Başkent'in ilçesi Haymana, ben bu yoldan büyük utanç duyuruyorum. Bu yolu kullanan tüm köylülerimizin bu rezilliğe 31 Martta son vereceğine inanıyorum. Allah nasip ederse mazbatayı aldığımız ilk gün oturmayacağız, bu yolumuzu bitireceğiz. Biliyorsunuz bu kardeşiniz bunu bir çok defa yaptı, çamur içerisinde gezen Haymana sokaklarımızı ve caddelerimizi asfaltladık. Bunun yanında Konya-Haymana yolu, Polatlı-Haymana yolu ve Ankara-Haymana yolunu biz yaptırdık." dedi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/HAYMANA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04