GÜVENLİK UZMANI ABDULLAH AĞAR`DAN ÖNEMLİ UYARI

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar, ?IŞİD kendi inancına göre şuanda bir kıyamet savaşı yapıyor. Bu özellikle kurulmuş bir örgüt? dedi.

Gündem 16.12.2016 11:47:52 0
GÜVENLİK UZMANI ABDULLAH AĞAR`DAN ÖNEMLİ UYARI

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar, “IŞİD kendi inancına göre şuanda bir kıyamet savaşı yapıyor. Bu özellikle kurulmuş bir örgüt” dedi.

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar değerlendirme yazısında şunları söyledi;

 

HALEP ÜZERİNDEN BİZE KURULAN TUZAK:


''İşid'in varlığının ve ürettiği etkinin temel nedeni MEZHEP SAVAŞI ÇIKARMAKTIR. Bunu Irak'ta başarmıştır. Suriye'de başarmıştır. Yemen'de başarmıştır. Şimdi Türkiye ile İran mezhep savaşına tutuşsun istenmektedir. IŞİD BİR TUZAKTIR. HALEP'te olanlar BİR TUZAKTIR. Özellikle Türkiye'de mezhebi kırılma ve çatışma körüklenmektedir. Halep üzerinden ortaya çıkan insanlık dramı bilinçli ya da bilinçsiz mezhebi düşmanlık ve provakasyon üretmektedir. LÜTFEN SAĞDUYU, LÜTFEN SOĞUKKANLI BİR HASSASİYET. Profesyonellik akılla yapılır, travmatik duygularla değil. İran ile Türkiye arasındaki bir çatışma bütün coğrafyanın en büyük kıyameti olur. Kazananı olmaz. Aynı şeylerde BAB başta, daha pek çok yerde karşılaşacağız. Mücadeleyi devletimiz ve güvenlik kuvvetleri yapar, biz onlara destek veririz. Lütfen sakinlik sakinlik sakinlik. Ve her şeye rağmen yüksek moral. Morali bozuk olanlar terörün tuzağına düşmüş olanlardır.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19