GÜNEYDOĞUDA YAŞANAN ``ELEKTİRİK KESİNTİSİ``SORUNU BAŞBAKAN`IN BAŞKANLIĞINDA MASAYA YATIRILDI

AK Parti Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır Milletvekilleri Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında elektrik sorunu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

27.03.2018 18:17:29 0
GÜNEYDOĞUDA YAŞANAN ``ELEKTİRİK KESİNTİSİ``SORUNU BAŞBAKAN`IN BAŞKANLIĞINDA MASAYA YATIRILDI

AK Parti Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır Milletvekilleri  Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında elektrik sorunu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 

Önemli konuların  ele alındığı toplatı sonrasında  Güneydoğu illerinde kırsal alanda yaşanan ve hayatı felç eden Elejtirik Kesintisi  sorunnunu yerinde görmek  üzere  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Ahmet Eşref FAKIBABA ileTBMM İdare Amiri ve  Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda BölünmezÇankırı ve Orhan Miroğlu ile birlikte 28.03.2018'de (Yarın)Mardin'e ziyaret gerçekleştirerek çiftçilerin sorunlarına çözüm üretmeye   çalışacaklar..

 

  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Ahmet Eşref FAKIBABA  ve TBMM İdare Amiri ve  Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda BölünmezÇankırı ve Orhan Miroğlu ile Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri,Mrdinde bulunan Ziraat Oda Başkanlrı ve Çiftçiler Derneği Başkanları ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyecekler.

 

Konuya ilişkin olarak  TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekileri Ceyda BölünmezÇankırı ve Orhan Miroğlu tarafından yazpılan ortak basın açıklaması aynen şöyle;

 

AK Parti Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır Milletvekillerimiz ile birlikte Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başkanlığında elektrik sorunu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. 
 
Toplantıda önemli konular ele alındı ve sorunları yerinde görmek için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref FAKIBABA ile 28.03.2018'de Mardin'e ziyaret gerçekleştirerek çiftçilerimizin sorunlarına çözüm üreteceğiz. 
 
 
Orhan MİROĞLU                                                                     Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI 
AK Parti Mardin Mv.                                                                         AK Parti Mardin Mv.
                                                                                                          TBMM İdare Amiri

 

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19