GÜNAYDIN RESTORAN ÇAYYOLU ŞUBESİ AÇILDI

Günaydın'ın, Kebap ve Kasap & Steak House konseptlerini bir araya getiren Ankara'daki 8. restoranı olan Çayyolu Şubesi hizmete girdi.

Mardin 14.01.2014 16:48:18 0
GÜNAYDIN RESTORAN ÇAYYOLU ŞUBESİ AÇILDI

Günaydın’ın, Kebap ve Kasap & Steak House konseptlerini bir araya getiren Ankara’daki 8. restoranı olan Çayyolu Şubesi hizmete girdi.

 

“Et Bizim İşimiz” diyerek 3 kuşaktır müşterilerine yüksek kalite ve güvenilirliği sunmayı ilke edinen Günaydın, Kebap ve Kasap & Steak House konseptlerini bir arada Ankaralılarla ilk kez buluşturan Çayyolu şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 4 milyon TL’ye mal olan ve 326 kişi kapasiteli restoranda, Günaydın’ın kendi bünyesinde ürettiği çok özel etler kullanılıyor.

Günaydın Et ve Restaurantları Grubu ortaklarından “ET Profesörü” Cüneyt Asan, Çayyolu Şubesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, 3 yıldır Ankara’da olduklarını belirterek, geçen süre zarfında 8 şube açtıklarını söyledi.

Cüneyt Asan, “Biz bugün bu işi başardık diyebiliriz. Bugün İstanbul’dan Ankara’ya gelen hiçbir marka ve firma Ankara’da kalamadı. Bu da markamızın gücünü ve iş bilirliğini gösteriyor. İşini tam, doğru ve inanarak yapmak böyle bir şey” dedi.

Günaydın Çayyolu’nda iki farklı konsept bir arada

Günaydın Kebap ve Kasap & Steak House Ankara Çayyolu şubesi, bahçesi ve kapalı alanları ile hem yaz aylarında hem de kış aylarında hizmet veriyor. Büyük ve geniş alanlara sahip Günaydın Çayyolu şubesi, dikkat çeken konseptleri ile beğeni topluyor. Ankara’da farklı lezzetlerden oluşan menüsü ve çarpıcı konseptiyle sektöre damgasını vuracak olan restoranda, et severler bir Steak House’dan, kebap severler ise bir kebapçıdan beklenenden çok daha fazlasını bulacak.

Günaydın sektördeki farkını ortaya koyuyor

Günaydın Restaurantları, Steak House, kebap, köfte-döner ve burger konseptlerinde hizmet vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Günaydın, sağlıklı ve kaliteli et üretimini de kendisi yapıyor. Kendi etini üreten marka olmanın farkını ortaya koyan Günaydın, süt ırkı yerine et ırkı hayvanları tercih ediyor. Günaydın çiftliklerinde mutlu, sağlıklı koşullarda, veteriner gözetiminde yetiştirilen hayvanların etlerinin kalitesi vazgeçilmez oluyor. Balıkesir Gönen’de bulunan Günaydın çiftliği geçtiğimiz yıllarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Ari Sertifikası (hastalıklardan muaf ) almaya hak kazandı.

Günaydın Et ve Restoranlar Grubu Hakkında:

‘’Et Bizim İşimiz’’ diyerek 3 kuşaktır müşterilerine yüksek kalite ve güvenilirliği sunmayı ilke edinen Günaydın Et, İstanbul Bostancı’da küçük bir kasap dükkanında başladığı yolculuğuna bugün 1 merkez lojistik 50 şube ile birlikte devam etmektedir. Türkiye restoran sektörünün devleri arasında yer alan Günaydın Et ayrıca çiğ et üretimi ve satışı gerçekleştirmektedir. Et ile birlikte kullanılan malzemelerin her biri özenle seçilmiş üreticiler tarafından Güneydoğu Anadolu’dan getirtilmekte ve tazeliğini korumaktadır. Son yıllarda perakende sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Günaydın Et, özellikle sirkülasyonun yüksek olduğu alışveriş merkezlerinde, trafiği yoğun caddelerde restoran işletmeciliği yapmaktadır. Mağaza karması içinde bulunduğu alışveriş merkezlerinde de ziyaretçi trafiğinin artmasına neden olan Günaydın Et, lokasyon seçiminde oldukça titiz davranmaktadır. Yeme – içme sektördeki yenilik ve farklılıkları takip eden Günaydın Et, “Köfte-Döner”“Kasap-Steak House”, “Kebap-Restaurant”, “Günaydın Burger” olmak üzere 4 farklı mağazacılık konseptinde perakendecilik sektörüne hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı temel prensibi olarak kabul eden Günaydın Et, her yıl kasap dükkanlarına ve restoranlarına göstermiş olduğu özen doğrultusunda en iyi 10 restoran seçiminde her zaman ilk 3 içinde yer almıştır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00