Gülüşüm bazen başıma dert açıyor

O zaman sen Anla isimli single albümü ile müzik dünyasına merhaba diyen Emrah Öz; sempatikliğiyle genç kızların sevgilisi oldu. Emrah Öz iddialı : şarkıma çok güveniyorum ama kulağa olduğu kadar göze de hitap edeceğim!

Magazin 25.11.2014 18:33:13 0
Gülüşüm bazen başıma dert açıyor
O zaman sen Anla isimli single albümü ile müzik dünyasına merhaba diyen Emrah Öz; sempatikliğiyle genç kızların sevgilisi oldu. Emrah Öz iddialı :   şarkıma çok güveniyorum ama kulağa olduğu kadar göze de hitap edeceğim!
Emrah Öz tek şarkılık single albümü O Zaman Sen Anla ile iddialı geliyor. Sözü ve müziği Özgür Alter e, aranjmanı Caner Tepecike ait şarkısı ile dikkatleri çeken Emrah Öz "Müzik benim yaşamam biçimim. Nefes alma nedenim. Müzik olmadan ben asla bir şey yapamam. İşimiz kulağa hitap ettiği gibi göze de hitap ediyor. Sesim dünyanın en güzel sesi dahi olsa fizik de çok önemli. Ben sesime de fiziğime de çok güveniyorum. Bence bu iş ile uğraşan herkesin kendisine dikkat etmesi gerekiyor " diyor.
O zaman Sen Anla şarkısının klibinde yakışıklılığıyla dikkat çeken Emrah Öz, izleyenlerin en çok gülüşünü beğendiklerini söylüyor."Gülüşüm bazen başıma dert açıyor. Kadınların ilgilendiğini hissedebiliyorum, yanlış da anlaşılabiliyorum. Ama elimde değil özel bir gülüşüm var" diyor.  Sözlerine        Ama şu an hayatımda aşk yok, müzik var. Yaşadığım bütün aşklardan etkilendim, acı çektirenlere de ayrıca teşekkür ediyorum, hepsi şarkılarımda yer buluyor diye devam eden Emrah Öz; ilerleyen günlerde yeni şarkılarının da çıkacağını söylüyor.
Görüntüsüyle yapımcıların da ilgisini çeken Emrah Öz, önümüzdeki günlerde yeni bir proje ile ekranlarda boy göstermek için görüşmelere başladı. Oyunculuk dersleri alan Emrah Öz, her açıdan kendini geliştirmek istediğini belirtiyor.




ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07