GÜLER SABANCI SAVURDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TEGV Kurucu Mütevelli Heyet Üyesi Güler Sabancı, Mardin seyahatinin bir bölümünde Savur?a da uğradı ve beraberindeki grupla birlikte TEGV Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras etkinlik Merkezini ziyaret ederek çocu

Mardin 5.03.2019 11:01:25 0
GÜLER SABANCI SAVURDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TEGV Kurucu Mütevelli Heyet Üyesi Güler Sabancı, Mardin seyahatinin bir bölümünde Savur’a da uğradı ve beraberindeki grupla birlikte TEGV Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras etkinlik Merkezini  ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

 

Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından ve  TEGV VakfıC Kurucu Mütevelli Heyet Üyesi Güler Sabancı, aralarında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme ’78 mezunları, Koç çalışanları ve akademisyenlerinin yanı sıra Vakfın Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Abra’nın da aralarında olduğu bir grupla birlikte 2 Mart 2019 Cumartesi Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezini ziyaret ederek çocuklar ve gönüllülerle bir araya geldi.

 

Çocukların sevinç ve alkışlarıyla karşılanan konukları  etkinlik odalarını ı tek tek dolaşarak eğitim etkinliklerini i yerinde izlediler ve bilgi aldılar. Çocuk ve gönüllülerle yakından ilgilenen Güler Sabancı, sıcaklığı ve neşesiyle kısa sürede çocuklarla kaynaştı, onlara hikâyeler anlattı ve çocukların  olduğu kadar konukların da unutamayacağı duygu dolu çok güzel anlar yaşandı.
 

Çocuk ve gönüllülerle sohbetinde Vakfın kurucularından olduğunu söyleyen Güler Sabancı, TEGV’in çalışmalarından duyduğu mutluluk ve gururu da ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88