Görülmemiş Güzellikteki Alyans Modelleri Görülmemiş Fiyatlarla Ariş Pırlanta?da!

Bir çift alyans, her zaman tüm mücevher kategorilerinden çok daha üst düzeyde ve ulvi bir noktada durmaktadır. Zira iki kalbin birleşerek hayat yolunda birliktelik yemini vererek attıkları adımdaki en önemli sembollerdendir alyanslar.

Gündem 17.12.2018 13:40:02 0
Görülmemiş Güzellikteki Alyans Modelleri Görülmemiş Fiyatlarla Ariş Pırlanta?da!

Görülmemiş Güzellikteki Alyans Modelleri Görülmemiş Fiyatlarla Ariş Pırlanta’da!

 

Bir çift alyans, her zaman tüm mücevher kategorilerinden çok daha üst düzeyde ve ulvi bir noktada durmaktadır. Zira iki kalbin birleşerek hayat yolunda birliktelik yemini vererek attıkları adımdaki en önemli sembollerdendir alyanslar. Bir ömür boyu iyi günde ve kötü günde birliktelik sözünün en büyük alametifarikası olan alyans modelleri de elbette ki büyük özenle seçilmeli. Zira yıllar yılı parmaklarda taşınacak olan bu pırlanta yüzükler, sizi ve aşkınızı kendinize ayrıca da dünyaya en güzel şekilde anlatacak olan sembolik değerlere dönüşecektir kesinlikle. Bu anlamda alyans kategorisinde size bir çırpıda yüzlerce seçenek sunabilecek olan yegane marka ise Ariş Pırlanta olmakta. Bu yüzden evlenecek bir çiftseniz şayet kesinlikle Ariş Pırlanta online sayfalarını ziyaret etmeden alyans almamanızı öneririz.

tektaş

Sayısız Alyans Seçeneği Ariş’te!

 

Bu konuda size model kadar renk, form ve taşlarla bezelilik hatta desen seçeneği sunacak olan Ariş, çiftli yani takım olarak alabileceğiniz alyans modelleri konusunda ve tekli olarak alabileceğiniz farklı modellerde de sonsuz seçenek sunmakta neredeyse. Modellere baktığımızda ise sayılamayacak kadar çok opsiyon görüyoruz. Örneğin; çift renkli alyans modelleri polifonik ürünler severlere hitap ederken beyaz altın alyans takımları ise sadeliği göz önünde bulunduran çiftler için tasarlanmış. Yanı sıra klasik alyans tasarımlarıysa kartelada yer alan diğer seçeneklerden. Kristal kesimli alyans modelleri ise farklı geometrik sunumlar sağlıyor gözlere. Yanı sıra rose Quarts alyanslarsa bayanların ilk tercihlerinden olabilir.

 

Her Beğeni Ve Gustoya Yönelik Alyans Seçeneği

 

Ayrıca; aşk döngüsü burgulu model, klasik düz altın alyanslar, klasik bombeli modeller, bombeli + renkli yüzükler, pırlanta taşlı + mini pırlanta tam tur alyans çeşitleri, başak dizesi baskılı modeller, dalgalı kesim alyanslar, konik formlu ya da lazer desenli modellerse diğer seçeneklerden. Yine spiral desenli, pırlanta geçişli, sırma detaylı, mini taşlarla çevrili, pırlanta serpiştirmeli, yazılı, bronz ve barok dokulu, mat ya da parlak, dairesel baskılı, kalp atışı desenli, pırlanta isimli, çiftli, pırlanta kalpli, parmak izli, çift sıra taşlı, 4 sıra taşlı, gül desenli, sembol desenli Adinkra, 7mm klasik, özel tasarım el işi desen, sonsuzluk desen, 18 dilde seni seviyorum yazılı, elişi kalem desen, oryantal el işi desenli alyanslarsa dikkat çeken modellerden.


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61