GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ŞİMŞEK GÖLBAŞI'NDA AÇILAN OKULLARI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı “Ankara İli 326 Eğitim Tesisi Toplu Açılış Töreni” ne Gölbaşı’ndan katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, okulların hayırlı olmasını diledi.

Belediye Haberleri 23.02.2021 18:27:00 0
GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ŞİMŞEK GÖLBAŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı “Ankara İli 326 Eğitim Tesisi Toplu Açılış Töreni” ne Gölbaşı’ndan katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, okulların tüm çocuklara ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı törene Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Milletvekili Yalçın Akdoğan, Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek ve Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ile katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, açılış sonrası okulları gezdi. Geleceğin teminatı olan çocuklar için çalışmalara devam edeceklerini aktaran Başkan Ramazan Şimşek “Her şey geleceğimiz çocuklarımızın kaliteli ve çağdaş eğitim alabilmeleri için. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim. Açılacak olan 11 okulumuzun tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Başkan Ramazan Şimşek, 2019-2020 yıllarında yapımı tamamlanan 326 tesisin 11 ‘inin Gölbaşı’nda yapıldığını sözlerine ekledi.

 

Gölbaşı’ nda açılan eğitim tesisleri şu şekilde; Şehit Bülent Göçer Ortaokulu, Zübeyde Hanım Mes. ve Tek. Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mes. ve Tek. Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu, Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, İhsan Köksal İlkokulu / Şehit Halim Şahin Ortaokulu, Ayşe Yakup Eski Toros İlkokulu, Ayşe Yakup Eski Toros Ortaokulu, Halise Arslan Özel Eğitim Kurumları (Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu)

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33