GÖKÇEK`TEN 3 CHP MİLLETVEKİLİ`NE SUÇ DUYURUSU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ'den geçecek yol çalışmalarını engellemek isteyenlerin eylemine katılarak Belediye ekiplerinin çalışmalarını engelleyen, dozerlerin önüne geçerek çalışmaları durduran CHP milletvekilleri Aylin Nazlıaka

Sağlık 10.09.2013 07:12:33 0
GÖKÇEK`TEN 3 CHP MİLLETVEKİLİ`NE  SUÇ DUYURUSU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ’den geçecek yol çalışmalarını engellemek isteyenlerin eylemine katılarak Belediye ekiplerinin çalışmalarını engelleyen, dozerlerin önüne geçerek çalışmaları durduran CHP milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve İlhan Cihaner ile yine kepçelerin önüne geçerek taşlayan CHP Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantısını sağlayacak yol çalışmalarını engellemek amacıyla ODTÜ’de meydana gelen olaylara destek veren ve iş makinelerinin çalışmalarını engelleyen CHP milletvekillerini, 930 bine yakın takipçisin bulunduğu twitter hesabından eleştiri yağmuruna tutan Başkan Melih Gökçek, ilgili fotoğrafları yayınlayarak, “Anarşiye önderlik yapan, yasaları yok sayan üç CHP milletvekili Aygün, Nazlıaka, Cihaner…” twitt’ini paylaştı. 
Başkan Gökçek, milletvekillerinin iş makinelerinin önünü keserek, taş attıklarını belirterek, “Kamu hizmetini engelleme, kamu görevlilerine mukavemet, suça teşvik ve kamu malına zarar vermekten” Büyükşehir Belediyesi’nin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

-“YAPTIKLARI SUÇTUR”
ODTÜ’de CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka, CHP Tunceli Milletvekili Aygün ve CHP Denizli Milletvekili Cihaner’in, iş makinelerinin önünü kestiği, taş attığı ve engellediği fotoğrafları yayınlayarak, değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökçek, savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. “Kamu hizmetini engellemek”, “Kamu görevlilerine mukavemet”, “Kamu malına zarar vermek” ve “Suça teşvik” nedeniyle Savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını twitter hesabından takipçilerine duyuran Başkan Gökçek, CHP’li 3 milletvekiline ağır eleştirilerde bulundu. 
Anadolu Bulvarı’nın devam ederek, Konya Yolu’na bağlantısını sağlayacak ve Başkent trafiğine büyük katkı sunacak yol bölümünü engellemeye yönelik yapılan protestolara katılan ve “Aygün’ün iş makinesine taş attığı”, “Nazlıaka ve Cihaner’in iş makinesinin önünü kestiği”, “Milletvekillerinin ayaklarıyla iş makinelerinin hareketini engellemeye çalıştığı” fotoğrafları takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek, twitter’da şunları yazdı:

-“VE AYLİN NAZLIAKA DÜN ODTÜ`DEKİ TERÖRİSTLERLE BERABER GEZİ PARKI POZLARINDA ANARŞİYE YARDIM EDİYORDU...”
- “İŞTE DÜNKÜ ODTÜ OLAYLARINDA ANARŞİYE ÖNDERLİK YAPAN, YASALARI YOK SAYAN ÜÇ CHP MV. AYGÜN, NAZLIAKA, CİHANER...”
- “CHP MV HÜSEYİN AYGÜN ODTÜ`DE BELEDİYENİN KEPÇESİNİ TAŞLIYOR... BUNUN HESABINI MAHKEME DE SENDEN SORACAĞIZ...”
-“İLHAN CİHANER, GÜYA SAVCILIK YAPMIŞ. KAMU GÖREVİNİ AYAKLARIYLA ENGELLİYOR. HESABINI SAVCIDA VERECEKSİN”
- “NAZLIAKA… CHP MV KAMU HİZMETİNİ BÖYLE ENGELLEDİ... HESABINI VERECEKSİN NAZLIAKA...SAVCILIKTA GÖRÜŞECEĞİZ...”
-“SEN TERÖRİST MİSİN HÜSEYİN AYGÜN? BELEDİYEMİZİN KEPÇESİNİ TAŞLIYORSUN? SENİN ACİLEN DOKUNULMAZLIĞIN KALKMALI.”

-ODTÜ’LÜ ÖĞRENCİLERE ELEŞTİRİ

Sosyal paylaşım ağı Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla takipçilerine Türkiye gerçeklerine ilişkin bilinmeyenleri de aktaran Başkan Gökçek, hafta sonunda da Tuzluçayır ve ODTÜ’de meydana gelen olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. 
Geçtiğimiz hafta ODTÜ’de başörtülü öğrencilere yönelik davranışları, “Uygulanan terörle sol kafa şunu diyor; ‘Zorla da olsa ODTÜ’de benim dediğim gibi yaşayacaksın, yoksa sana yaşama hakkı yok.’ Bu mantık doğru ise ben de ‘Türkiye’de ben iktidarım, benim istediğim gibi yaşayacaksın’ dersem, senin itiraz hakkın kalmaz... Ama bilesin ki, ne senin ne benim buna hakkım yok” sözleriyle eleştirdi.

-“NAZLIAKA NE İŞİN VAR TUZLUÇAYIR’DA?”

Öğrencilere, “Fikrine güveniyorsan ikna et…Acizsen zorbalık yapma...yaptırmayız...demokrasiyi ya hazmedeceksiniz, ya hazmedeceksiniz” twit’iyle seslenen Başkan Gökçek, Tuzluçayır’da, cami-cemevi projesinin temelinin atıldığı tören sırasında meydana gelen olaylara ilişkin de değerlendirmede bulunarak, protestolara katılan Aylin Nazlıaka’yı, “Maalesef her hayırlı olayda olduğu gibi Tuzluçayır`da teröristler işbaşında idi... Ortalığı karıştırdılar... Ve Ankara`da teröristlerin organize ettiği her olayın ayrılmaz aktörü, CHP MV. Aylin Nazlıaka. Ne işin var orda?” twittleri atarak, eleştirdi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22