GÖKÇEK ANKARA DİVAN GECESİ`NE KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Seğmenler tarafından Seğmen kıyafeti giydirilerek, Seğmen Heykeli hediye edildi.

Sağlık 9.01.2014 06:57:40 0
GÖKÇEK ANKARA DİVAN GECESİ`NE KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Seğmenler tarafından Seğmen kıyafeti giydirilerek, Seğmen Heykeli hediye edildi.

Başkent’te faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ve platformlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Gökçek, Ankaralılar Derneği (AHİD) Keçiören Şubesi’nde, Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği işbirliği ile düzenlenen “Ankara Divan Gecesi”ne de katılarak Seğmen kıyafeti giydi.

-BAŞKAN GÖKÇEK’E SEĞMEN KIYAFETİ

Seğmenlerin gösterilerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Ankaralılar Derneği (AHİD) Keçiören Şubesi üyeleri ile birlikte izleyen Başkan Gökçek’e, Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği Başkanı Ayhan Ertürk tarafından Seğmen kıyafeti giydirildi, Ankaralılar Derneği (AHİD) Keçiören Şube Başkanı Semih Kanıbir tarafından da Seğmen Heykeli hediye edildi.

Seğmenlerin gösterilerini ilgiyle izleyen Başkan Gökçek daha sonra Seğmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Seğmenlerin faaliyetlerini sürdürebilecekleri bir yer isteği konusunda yardımcı olacağını belirten Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Seğmenlere destek olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Gösterilerin ardından Türkiye’nin gündemini oluşturan konular ve gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökçek, Türkiye’nin gelişmesinden ve ekonomik olarak büyümesinden rahatsız olan dış güçlere dikkat çekti.

Büyükşehir Belediyesi olarak Ankara’ya yapılan hizmetlerden de söz eden Başkan Gökçek, özellikle sanayi bölgelerinde iş olanakları sağlayacaklarından söz etti.

Ankara için çalışmaya devam edeceklerini de belirten Başkan Gökçek, dernek üyelerine seçim şarkısı olarak kullanacakları “Ankara’nın Bağları” şarkısını dinletti.

-HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM –

Başkent’te bulunan çeşitli hemşehri dernekleri ve platformlarının iki haftadır heyetler halinde yaptığı yoğun ziyaretler de sürüyor. Başkan Gökçek, Ankara Dernekleri Federasyonu, Güdül- Ayaş Dernekleri, AHİD Genel Merkezi (Ankaralılar Derneği), Başkent Ankara Dernekler Federasyonu, Kızılcahamamlılar Derneği ve Çamlıdereliler Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek temsilcileriyle görüşen ve hepsi ile tek tek tanışarak sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Melih Gökçek, zaman zaman ilgili bürokratlarını da arayarak çeşitli talimatlar verdi ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda girişimlerin yapılmasını istedi.

Başkan Gökçek, dernek temsilcileri ve üyeleri ile yaptığı görüşmede Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerinden ve yapılan hizmetlerden de söz etti.

-TELEFERİK SEÇİMDEN ÖNCE AÇILACAK

Hemşehri derneklerinin ilçelerine götürülen hizmetlere de değinen Başkan Gökçek, asfalt çalışmalarını, park ve çevre düzenlemesiyle ilgili yapılan hizmetleri, ilçelerde yapımına başlanan saat kulelerini ve Şentepe’de yapımı devam eden teleferik projesini anlattı.

Teleferik projesi ile hem Şentepelilere önemli bir hizmet götüreceklerini hem de teleferik duraklarına yakın olan yerlerde binaların değer kazanacağını vurgulayan Başkan Gökçek, seçimlerden önce 3 teleferik durağının açılacağı müjdesini verdi.

Güdül, Kızılcahamam ve Çamlıdere’yi hiçbir zaman ihmal etmediklerini ve çeşitli hizmetler götürüldüğünü anlatan Başkan Gökçek, “Bundan sonra da elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00