GİRSEV VAKFI BAŞKANI YARAMAN`DAN TANITIM GÜNLERİ`NE DESTEK!

Merkezi Ankara Kızılay'da bulunan Giresun Sağlık Eğitim ve Sosyal Dayanışma Vakfı ”GİRSEV 1. Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri`ne önemli katkı sağlıyor.

10.10.2014 22:11:15 0
GİRSEV VAKFI BAŞKANI YARAMAN`DAN TANITIM GÜNLERİ`NE DESTEK!

Merkezi Ankara Kızılay’da bulunan Giresun Sağlık Eğitim ve Sosyal Dayanışma Vakfı ”GİRSEV  1. Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri`ne önemli katkı sağlıyor.

Giresun Valiliğinin himayesinde 9-10-11-12 Ekim tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilere açık olacak ve Giresun İli`nin tanıtımına önemli katkı sağlayan 1. Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri Dün Muhteşem bir törenle Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli,Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ,Milletvekilleri,Bürokratlar ve Siyaset adamlarının geniş katılımı ile Ankara`da ziyaretçilere açıldı.

Giresun ili`nın tanıtımına katkı sağlayacak Projeye baştan sona kadar Destek veren,Ankara Giresun Sağlık Eğitim ve Sosyal Dayanışma Vakfı ”GİRSEV`` Tanıtım Günleri`nde Stand açarak,Başkentli ziyaretçilere Giresun İli`ni tanıtan Resim,Broşür dağıtarak önemli katkı sağlıyor.
Vakıf Başkanı Metin Yaraman,Artuklu Haber Ajansı Genel Koordinatörü  Abdullah Ortaç`a özel olarak yaptığı açıklamada 1.Giresun Kalkınma ve tanıtım Günleri`nin hedeflenen amaçlara ulaşması için Vakıf olarak elimizden Geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.Vakfımızın açmış olduğu Standımıza Burs verdiğimiz Üniversite Öğrencilerinin önermli katkısı olduğunu belirterek,Başkentli vatandaşlar tarafından açtığımız standımız ayoğun ilgi var.Dün Standımızı çok yoğun ziyaretçi akını oldu.Bu da bizleri ziyadesiyle Memnun etti.Gördüğümüz kadar ile Giresun`a çok yoğun ilgi var.``Dedi.

GİRSEV Başkanı Metin Yaraman,Vakıf olarak,Başkent Ankara`da Giresun İli`nin Tanıtımına katkı sağlayacak bu projeye baştan beri destek verdiklerini belirterek,Çok önemsedikleri bu Projenin başarıya ulaşması için her türlü destek ve katkıyı sağladıklarını belirterek,Vakıf olarak Tanıtım Günleri`ne açtığımız standımız  ve Burs verdiğimiz Üniversite Öğrencilerinin  değerli katkıları ile  Eğtimli Personellerimiz ile Giresun İli`nin Başkent Ankara`da Tanıtımı için özel çaba harcıyoruz.Dedi.
1.Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri`nin çok Başarılı bir Organizasyonla Gerçekleştirildiğini bazı hataların yapılmış olmasına karşın, ilk kez düzenlenen böyle dev bir Organizasyonda zamanla hataların en asgari düzeye ineceğini belirten Başkan Yaraman,Emeği geçenleri kutladı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER

Haberin Diğer Fotoğrafları

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69