Girişimcilerin yolu MardinUP’ta kesişiyor!

Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın alumni'leri tarafından düzenlenen MardinUP Girişimcilik Konferansı, 22 Ekim'de Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans salonunda düzenlenecek.

14.10.2022 20:20:00 0
Girişimcilerin yolu MardinUP’ta kesişiyor!

Türkiye'de girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlere ilham vermek üzere kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın alumni'leri tarafından düzenlenen MardinUP Girişimcilik Konferansı, 22 Ekim'de Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. “Yerel Kalkınmada Girişimciliğin Rolü” konusunun işleneceği konferansa katılım ücretsiz olacak.
 
Geçmişten günümüze zengin kültürel mirası, çok kültürlü yapısı ve girişimci ruhuyla pek çok medeniyetin yollarının kesişmesine vesile olan Mardin, genç girişimci adaylarının ve yerel iş insanlarının ulusal ve uluslararası girişimcilerle bir araya geldiği bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İlk defa 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek MardinUP Girişimcilik Konferansı'nda başarılı iş insanları perspektif ve hikayelerini “Yerel Kalkınmada Girişimciliğin Rolü” odağıyla konuklara aktaracaklar.
 
Konuşmacıları arasında Faruk Eczacıbaşı, Sina Afra, Ebru Baybara Demir, Mehru Aygül, Koray Bahar, Kemal Tamer, Barbaros Özbuğutu, Sinan Güler ve Umutcan Savcı gibi başarılı girişimci ve yatırımcıların yer alacağı etkinlik, Mardin Artuklu Üniversitesi ev sahipliğinde, Türkiye Girişimcilik Vakfı ve Mardin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleşecek.


 
Etkinliğin sponsorları arasında bulunan Türkiye'nin önde gelen markaları da öğrenciler, genç girişimci adayları ve iş insanlarıyla buluşacak. MardinUP, tecrübeli iş ve startup hukuku firması Akçadağ Hukuk, dünyanın en kapsamlı ve en yaygın kullanılan bulut platformu Amazon Web Services, danışmanlık alanında faaliyet gösteren Arven Consultancy, yeni nesil medya servisi Aposto, veri odaklı tasarım stüdyosu bro., işletmeler için vadeli alacakları nakde dönüştüren fintech Figopara, ebeveynler için uzman desteği platformu yaratan Kidolog, zamanını satan insanları mikro-fonlarla buluşturan Komünite, 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren denetim ve danışmanlık firması Mazars, şirket kurma süreçlerini baştan uca dijitalleştiren Mükellef, blok zincir ekosistemindeki paydaşları bir araya getiren bir çatı kuran ParibuHub, teknoloji odaklı dijital medya şirketi Swipeline, Pin Vitaminli Soğuk Çay ile girişim ve yatırım geliştirme platformu Tamer Capital'in destekleriyle gerçekleşecek. Etkinlik boyunca temsilcileriyle üniversite kampüsünde yer alacak etkinlik destekçileri, genç girişimci adaylarının sorularını yanıtlayarak faaliyet gösterdikleri sektörlerde olası istihdam alanları ve girişimcilik olanaklarına dair bilgilendirmelerde bulunacaklar. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00