GENELKURMAY BAŞKANI HULUSİ AKAR,MARDİN`DE...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki heyet Mardin`i ziyaret etti.

Mardin 27.03.2016 12:01:18 0
GENELKURMAY BAŞKANI HULUSİ AKAR,MARDİN`DE...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki heyet Mardin'i ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki heyet, Bölücü Terör Örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan  Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır, Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz ve Jandarma Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz için düzenlenen şehit uğurlama törenine katıldı.

Selen Kışlasında düzenlenen şehit uğurlama törenine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın yanısıra Vali Ömer Faruk Koçak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, şehitlerimizin silah arkadaşları, kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bölücü Terör  Örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan  Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır, Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz ve Jandarma Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz için düzenlenen  Şehit uğurlama töreninde, Şehitlerin özgeçmişinin okunmasından sonra  İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un okuduğu duanın ardından şehit Bakır'ın naaşı Balıkesir'e, şehit Oflaz'ın cenazesi Bolu'ya ve şehit Açıkgöz'ün naaşı Çanakkale'ye uğurlandı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Vali Ömer Faruk Koçak ve beraberindeki heyet Nusaybin’e geçerek bir dizi inceleme ve denetlemelerde bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78