GENÇLİK MERKEZLERİ GÜNLERİ`NDE MARDİN STANDINA YOĞUN İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği "Gençlik Merkezleri Günleri", ATO Congresium`da başladı.

17.05.2016 18:30:36 0
GENÇLİK MERKEZLERİ GÜNLERİ`NDE MARDİN STANDINA YOĞUN İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği "Gençlik Merkezleri Günleri", ATO Congresium'da başladı.81 İl'den Ankara'ya gelen Gençlik Merkezlerinden Mardin standına yoğun ilgi.yaşandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Gençlik Merkezleri Günleri, ATO Congresium'da başladı. Bekir Develi'nin sunumu ile gerçekleştirilen açılış programında sanatçı Murat Kekilli, şarkılarıyla gençleri coşturdu. Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in gösterisinin ardından Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışmasında dereceye giren gençler, çeşitli yörelerden türküler seslendirdi.

Daha Sonra  ise bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlere seslendi.Bakan Çağatay Kılıç'ın Konuşmasının ardından 81 ilden gelen standlar konuklar tarafından gezildi.

Mardin standına akın eden ziyaretçilere Geleneksel Mırra Kahvesi,Mardin'i tanıtan DVD'ler,Mardin'in Ünlü Badem Şekeri,Bazı önemli Konuklara da Mardin işi Gümüş Ay yıldız rozetler takıldı.

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yanı sıra bir çok ilin Milletvekilleri ve Bakanlık üst düzey bürokratlarının da ziyaret ettiği Mardin standı ziyaretçilerden tam not aldı.

Mardin standında ayrıca Taş  işçiliğini tanıtmak amacıyla Taş Ustası tarafından taş oyma işi yapılması konukların ilgisini çekiyor.

Mardin standını ziyaret eden Milletvekillerine Mardin Gençlik ve Spor Hizmetleri il Müdürü Hadi Çomaktekin tarafından Mardin işi Gümüş Ay Yıldız Rozet takıldı.Mardin'i tanıtan Hediyelik Paketler sunuldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04