GENÇ AŞÇILAR MADALYALARA UZANDI

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu, Dünya Aşçılar Birliği ile Nilüfer Belediyesinin desteğiyle Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) tarafından organize edilen `2. Ulusal Gastronomi Festivali` nde yarışan Antalya Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kı

4.05.2016 13:09:38 0
GENÇ AŞÇILAR MADALYALARA UZANDI

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu, Dünya Aşçılar Birliği ile Nilüfer Belediyesinin desteğiyle Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) tarafından organize edilen '2. Ulusal Gastronomi Festivali' nde yarışan Antalya Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencileri aldıkları Madalyalarla önemli başarıya imza attı.

Antalya Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencileri ŞEREF DEMİR BUKETNUR BARTAL BENAY ALTINDERE  , Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) tarafından organize edilen '2. Ulusal Gastronomi Festivali' nde Ekip dalında Türkiye birinciliği ,Gene  ekip olarak yaristıkları  yarışmada , Şeref Demir Ramazan Sağlam Yusuf Taşdeniz ile Türkiye ikinciliği , Şeref Demir ise bireysel ana yemek  dalında  Türkiye ikincisi olarak  Gümüş madalya   Restaruant tatlı tabağı kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü olarak,Bronz madalya  Pizza kategorisinde  de  Türkiye ikincisi olarak  Gümüş Madalya,Özlem Mayıl ,Restaurant tatlı tabağı  ile  Türkiye üçüncüsü olarak Bronz Madalya ,Beyzanur Ergüç uzakdoğu mutfağnda Türkiye ikincisi olarak Gümüş Madalya ,Sudenaz Tabak  ise Balık katagorisinde   Türkiye birincisi olarak Altın Madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04