GENÇ AŞÇI GİRDİĞİ TÜM YARIŞMALARDA MADALYA ALIYOR

17 yaşındaki Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencisi Ramazan Sağlam, katıldığı BUTAD Bursa Tüm Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen 2. Gastronomi Festivali?nde önemli bir başarıya imza attı.

30.04.2016 09:57:03 0
   GENÇ AŞÇI   GİRDİĞİ TÜM YARIŞMALARDA MADALYA ALIYOR

17 yaşındaki Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencisi Ramazan Sağlam, katıldığı  BUTAD Bursa Tüm Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen 2.  Gastronomi Festivali’nde önemli bir başarıya imza attı. 
17 Yaşındaki Genç Aşçı Ramazan Sağlam 2.Gastronomi Festivalinde Pizza klasman Türkiye 1.incisİ,  Tatlı dalında  Türkiye 1.incisi,  Makarna  Grup yarışmasında  Bilge Güler ,Hasan Ayberk Derin isimli arkadaşları ile birlikte yarışarak   Türkiye 1 incsi olarak  yarışmaya katıldığı toplam 6 kategoriden   4 altin 1 gümüs 1 bronz madalya  alarak önemli bir başarıya imza attı.

 

Ramazan Sağlam, 17 Yaşında olmasına rağmen Girdiği tüm yemek yarışmalarında önemli başarılar yakaladı. Daha önce de  Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in desteğiyle 14. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılarak, Avrupa üçüncüsü olmuştu.
 

Başarılarını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu belirten 17 yaşındaki Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencisi Ramazan Sağlam,Sponsoru olmadığı için Uluslar arası bazı yarışmalara davet almasına rağmen, Maddi imkanlarının yetersizliği nedeniyle katılmak istemesine ve Başarılı olacağına inanmasına rağmen katılmakta tereddüt ettiğini ama sponsor bulması halinde mutlaka Madalya alacağına inandığını belirterek, Hayırsever İş adamları ve Kuruluşlardan Sponsor aradığını ifade etti.

Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencisi Ramazan Sağlam,Hocası Nurettin MUTLU'nun desteği ile önemli başarılar yakaladığını ve hemen hemen Girdiği tüm yarışmalarda madalya aldığını belirterek,''Bana desteğimi esirgemeyen Hocam Nurettin Mutlu'ya şükranlarını sunuyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04