Gelecek Partisi 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi

‘’Gelecek Buluşmaları 2022, Yıllık Değerlendirme Toplantısı’’ kapsamında Antalya’da bir araya gelen Gelecek Partisi kurucuları ve il başkanları toplantıda 2022 yılı değerlendirmesi yapıldı.

Siyaset 22.02.2022 12:31:00 0
Gelecek Partisi 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi

‘’Gelecek Buluşmaları 2022,  Yıllık Değerlendirme Toplantısı’’ kapsamında Antalya’da bir araya gelen Gelecek Partisi kurucuları ve il başkanları geniş katılımlı özgün çalışmalar ve değerlendirmeler ardından yüzleri gülerek kamptan ayrıldılar.

 

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan çalışma ve istişare toplantıları sonrasında görüşlerine baş vurduğumuz parti kaynakları ve katılımcılar yaptıkları açıklamalarda gerçekleştirilen sıra dışı ve pozitif çalışmalardan son derece memnun olduklarını, bu çalışmalarının motivasyon ve aidiyet duygularını ileri dereceye taşıdığını belirttiler.

Parti İçi Eğitim Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Pulcu ve ekibinin içeriklerini hazırladığı çeşitli anketler ve karma gruplar halinde yapılan müzakere oturumlarının katılımcılar için tüm düşünce ve önerilerini dile getirebildikleri bir platforma dönüşmesi partililerce taktir ve sevinçle karşılandığı yine gelen bilgiler arasında yer almakta.

Kısa bir süre önce kayınpederi vefat eden Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’nun programını bozmayarak iki gün boyunca toplantılara başkanlık etmesi ve özellikle canlı yayınlanan açılış konuşmasında, iktidarı 6 köşeli masada bir araya gelmiş menfaat bezirganlarına benzetmesi ve detaylandırması katılımcılarca büyük alkış ve takdir aldı.

Toplantının son gününde ise oluşturulan grupların kendi aralarında yaptıkları müzakere ve anket sonuçlarının değerlendirilmesiyle birlikte Antalya kampı tamamlanmış oldu. Gelecek Partisi kurulları umut dolu ve yüzlerinde tebessümle evlerine döndüler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36