? Geleceğin Türkiye?si Genç ?LİDERLERİN? Elinde!?

Eğitim-Öğretim hayatına 2007 yılında başlayan Şişli Lider Koleji, Mustafa Kemal Atatürk?ün "ilk ilham, Ana-Baba kucağından sonra, okuldaki öğretmenin dilinden, vicdanından, terbiyesinden alınır." sözünün sorumluluğunda gelecek nesillerin genç liderlerini

Gündem 31.08.2015 20:06:55 0
? Geleceğin Türkiye?si Genç ?LİDERLERİN? Elinde!?

Eğitim-Öğretim hayatına 2007 yılında başlayan Şişli Lider Koleji, Mustafa Kemal Atatürk’ün "ilk ilham, Ana-Baba kucağından sonra, okuldaki öğretmenin dilinden, vicdanından, terbiyesinden alınır." sözünün sorumluluğunda gelecek nesillerin genç liderlerini hayata hazırlıyor.

Kurulduğu günden bugüne geçen yaklaşık 8 yıllık süreçte, sürekli standartlarını yükselten, kaliteli eğitim öğretim hizmetiyle, ülkemizin köklü ve önde gelen eğitim kurumlarından biri olma niteliğini kazanan Lider Koleji; saygın bir okul olarak eğitim öğretim alanında geleceğin genç liderlerini yetiştiren örnek ve önder bir kurum olarak yoluna devam ediyor.

Lider Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu amaçla da Lider Koleji, öğrencilerinin entellektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunuyor. Ayrıca geçen sene kontenjanının büyük bir oranını Teog'la Anadolu Liseleri'ne yerleştirmeyi başarmış olan Lider Koleji, bu sene de yeni kayıtlardaki kontenjanını artırarak daha fazla öğrenciyi başarılı bir şekilde Teog'a hazırlayacak.

Meyve Ağaçları ile İç İçe

Şişli’nin merkezinde bulunan Lider Koleji'nde, öğrenciler meyve ağaçları içerisinde, kuş sesleri arasında tenefüs imkanı bulabiliyor. Böylelikle akademik anlamda değerli eğitimler verirken, çocukları doğayla iç içe bulundurarak huzurlu bir ortam sağlıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00