GAZİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI YAYINLADI

Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı yayınladı

Kamu Personeli Alım İlanları 15.03.2021 01:25:00 0
GAZİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI YAYINLADI

Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı yayınladı 

 

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (657 SAYILI KANUNUN 4/B MADDESİ) ALIM İLANI

Üniversitemiz Hastanesi Başhekimliğinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun

4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere toplam 6 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır.

 

POZİSYON

POZİSYON

NO

1

KPSS PUAN TÜRÜ

KPSS/P3

ARANILAN NİTELİKLER

ADET

Hemşire

Sağlık Teknikeri

Hemşirelik lisans programından mezun olmak. Odyometri veya Odiometri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Pataloji Laboratuvar, Pataloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programından mezun olmak. Belgelemek kaydı ile Hastanelerin Patoloji Laboratuvarında 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.

Beckman Coulter biyokimya ve Advia Centaur Xpt

Cihazlarının kullanımı hakkında bilgi sahibi olmak.

4

2

KPSS/P93

1

3

Diğer Sağlık

Personeli

KPSS/P93

1

 

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

Genel Şartlar:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

Özel Şartlar:

1 - Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, 2 - 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 4 - Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

  1. - Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.
  2. - Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Adayların http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapılamayacaktır.

 

Adayların öğrenim durumları Yükseköğretim Bilgi Sistemi web servisleri aracılığı ile alınacak olup tercih edilen pozisyonda yer alan öğrenim programları ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi gerçekleşmeyecektir.

Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak olup tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi gerçekleşmeyecektir.

Tecrübe istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin (Kaşe ve Islak imza ile onaylanmış hizmet belgesi) taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir.

Tecrübe istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin kontrolü amacıyla https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmet- dokumu adresinden alınan barkodlu belgenin indirilerek sisteme yüklenmesi gerekecektir.

Sertifika istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyon için istenen sertifikalar taranarak sisteme yüklenecektir.

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra Personel Daire Başkanlığı personelleri tarafından başvuru evrakları on-line olarak ön kontrole tabi tutulacak ve eksik ve/veya yanlış belge yüklenmesi durumunda başvuru red edilecektir. Başvurularım ekranından adayların başvurularının onaylanıp onaylanmadığını takip etmeleri gerekmektedir.  Başvurularım ekranından “Başvuru Kabul Edildi” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır. Reddedilen başvuru sahipleri eksik evrakları ilan süresi içinde tamamlamaları halinde tekrar başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru işlemleri 15.03.2021 - 29.03.2021 tarihleri arasında yapılabilecektir. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda, sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek olup herhangi bir yazılı ve/veya sözlü sınav uygulanmayacaktır.

Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.

Sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi, işe başlamaları için gerekli belgeler ile bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının resmi web sayfasında ilan edilecektir.

Açık iş sayısının beş katı kadar yedek aday belirlenecektir.

İşe başlamak için gerekli evrakları zamanında teslim etmeyen veya aranan şartları taşımadığı tespit edilen asıl kazananların yerine, ilan edilen yedek kazananlar sırası ile çağırılacaktır.

İlana ilişkin duyurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının resmi web sayfasında (www.personel.gazi.edu.tr) adresinden yapılacak olup ilgililere başka bir şekilde tebliğ yapılmayacaktır.

İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İLETİŞİM:

İlan ile alakalı sorular için: Neslihan ŞAHİN - neslihan.yondem@gazi.edu.tr Başvuru sistemi ile ilgili teknik destek için: Özgür İNAN - ozgur.inan@gazi.edu.tr

2089/1-1

 

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

TÜRKİYE İŞ KURUMU (İŞKUR) ÜZERİNDEN SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Gazi Üniversitesi Birimlerinde 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında istihdam üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde "Sürekli İşçi" alımı yapılacaktır.

 

 

MESLEK ADI

 

MESLEK KODU

 

ÖĞRENİM DURUMU

 

 

 

- Ortaöğretim kurumlarının Elektrik - Elektronik,

 

 

ÖZEL ŞART

 

SINAV DURUMU

 

AÇIK İŞ SAYISI

 

 

 

 

Elektrikçi (Genel)

 

 

 

 

 

 

Plastik Doğramacı/ PVC Doğrama-İmalat ve

Montajcısı

 

 

 

Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik)

 

 

 

 

 

7411.04

 

 

 

 

 

 

 

8142.04

 

 

 

 

 

7212.07

 

 

 

 

 

ORTAÖĞRETİM

 

 

 

 

 

 

 

ORTAÖĞRETİM

 

 

 

 

 

ORTAÖĞRETİM

 

Elektrik - Elektronik Teknolojisi (Otomasyon), Elektrikçilik,

Elektrik - Elektronik Teknolojisi, Elektronik,

Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Elektronik, Yüksek Gerilim Sistemleri

Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

  • Elektrik kuvvetli akım tesislerinde yüksek akımlarda çalışabilme belgesine sahip olmak.
  • Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak.
  • Belgelemek kaydıyla PVC - Alüminyum doğrama ile ilgili en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.
  • Ortaöğretim kurumlarının Metal Teknolojisi,

Metal İşleri, Metal Doğrama, Kaynakçılık,

Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

  • Belgelemek kaydıyla kaynakçılık ile ilgili en az 1 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.
 

 

 

 

KURA-

SÖZLÜ                  3

 

 

 

 

KURA-

SÖZLÜ                  1

KURA-

SÖZLÜ                  1

 

 

- Ortaöğretim kurumlarının

Makine Bakım Onarımcısı

3115.74

ORTAÖĞRETİM

Makine,

Makine Bakım Onarım, Makine Teknolojisi,

Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

  • Üniversitemiz Hastanesi Gasilhane Hizmet biriminde çalıştırılmak üzere.
  • Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak.
  • Belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl Hastanelerde çalışmış olmak.
  • Belgelendirmek kaydıyla Morg - Defin Hizmetleri alanında tecrübeye sahip olmak.

KURA-

SÖZLÜ

2

Hastane Hizmetlisi

(Kadın)

5329.01

ORTAÖĞRETİM

KURA-

SÖZLÜ

1

 

  1. GENEL ŞARTLAR
  1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.
  2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
  3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  4. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
  5. Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.
  6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.
  7. İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.
  8. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan - sınav sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.
  1. BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI
    1. Adayların Ankara ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.
    2. Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması.
    3. Adayların en fazla 35 yaşında olmaları.
    4. Adaylar, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

 

  1. BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 15.03.2021 - 19.03.2021 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden çevrimiçi olarak veya Alo 170 - İŞKUR hattı üzerinden başvuru yapabilirler.

  1. EVRAK TESLİMİ VE KURA İŞLEMLERİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından başvuru sahiplerini gösteren listelerin üniversitemize ulaşmasına müteakiben nihai listeler personel.gazi.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Söz konusu ilana müteakip olarak adayların başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını personelilan.gazi.edu.tr adresine yüklemeleri istenecektir. İstenilen evraklar ve evrak teslim tarihi ile ilgili duyurular Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Evrak İnceleme Komisyonu tarafından teslim edilen belgeler incelendikten sonra başvuru şartlarını taşıdığı tespit edilen adaylara ait listeler Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesi duyurular bölümünden ilan edilecektir.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan asil ve yedek adayların belirlenmesi amacı ile 05.04.2021 tarihinde saat 10:00’da Üniversitemiz Gazi Konser Salonunda (Gazi Üniversitesi Ana Giriş Kapısı (A Kapısı) yanı) noter huzurunda kura çekim işlemi yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Covid - 19 pandemisinin yayılmasını önlemek amacıyla gerekli önlemler Üniversitemiz yönetimce belirlenecek olup adaylar bu çerçevede salona alınacaklardır.

Kura sonucu belirlenen adaylar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

  1. SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ

Noter çekiliş sonuçlarına göre belirlenen asil adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Yapılan sözlü sınav sonucunda Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Başarılı olan adaylar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

  1. GERÇEĞE AYKIRI BEYAN

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

İlanen duyurulur.         

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71