Gazeteciler Eş Başkan Yılmaz?ın misafiri oldu

Kızıltepe Belediyesi?nin stratejik plan hazırlıkları toplantısına katılan Kızıltepe Gazeteciler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz?ın misafiri oldu.

Mardin 7.08.2019 17:38:09 0
Gazeteciler Eş Başkan Yılmaz?ın misafiri oldu

Kızıltepe Belediyesi’nin stratejik plan hazırlıkları toplantısına katılan Kızıltepe Gazeteciler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın misafiri oldu.

 

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler genel seçiminin ardından, Kızıltepe halkına yeni dönemde etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla başlatılan '2020-2024 Stratejik Planı' hazırlık çalışmalarının toplantıları devam ediyor. Kızıltepe Belediyesi’nin 'Belediyelerde Stratejik Planlama ve 2020-2024 Stratejik Plan Hazırlıkları” konulu toplantıları kapsamında Kızıltepe’deki gazetecilerle bir toplantı gerçekleştirildi. Kızıltepe Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen toplantıda; Kızıltepe’nin önümüzdeki beş yıllık dönemini oluşturacak olan çalışmalar kapsamında belediyelerde stratejik planlamanın önemi, hazırlık süreci, durum analizi, geleceğe bakış, izleme ve değerlendirme süreçlerinden oluşan konu başlıkları sunum eşliğinde anlatıldı.

 

Bilgilendirme toplantısından sonra Kızıltepe Gazeteciler Derneği Başkanı Faraç Çobanoğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Aydoğan, Halit Solhan, Selman Güneş ve Adnan Koçhan, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın misafiri oldu. Eş Başkan Yılmaz, gazetecileri makamında karşılayarak, gazetecilerle hasbihal etti. Gazeteciler ve Eş Başkan Yılmaz, kentin sorunları üzerine sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Gazeteciler, Kurban Bayramından sonra Eş Başkan Yılmaz’ı dernekte konuk etmek istediklerini ifade etti. Eş Başkan Yılmaz da, daveti kabul ederek, katılım göstereceklerini söyledi. Görüşme karşılıklı temennilerden sonra sona erdi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19