GAP BAŞKANI KARAHOCAGİL VE MARDİN İLÇE KAYMAKAMLARINDAN DİCLE KALKINMA AJANSINA ZİYARET

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı ile Mardin ilçelerinin Kaymakamları Dicle Kalkınma Ajansını ziyaret etti.

20.12.2017 12:23:28 0
GAP BAŞKANI   KARAHOCAGİL VE MARDİN İLÇE KAYMAKAMLARINDAN DİCLE KALKINMA   AJANSINA ZİYARET

 
Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı ile Mardin’in ilçelerinin Kaymakamları Dicle Kalkınma Ajansını  ziyaret ederek Ajans Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile görüştüler. Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri , GAP BKİ Başkanı Sadrettin Karahocagil ile Mardin ilçelerinin Kaymakamlarına Ajansımızın yaptığı çalışmalar konusunda bilgi verdi. Ajansımızın bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetler, projeler, destekler ve etkinlikler ile bundan sonra yapacağı çalışmaları anlattı.

Dicle Kalkınma Ajansı , GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu mali destek programlarının yanı sıra kaymakamlıklar ile birlikte ilçe proje ofisleri kurulması konusunda iş birlikleri gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamlarımız Ajans’ın kendilerine vermiş olduğu proje desteklerinin ilçeleri için ne kadar önemli olduğunu ifade ederek kalkınmanın bölgede baş aktörünün kalkınma ajansları olduğunu belirttiler. Bu ziyaret vesileyle Dicle Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği kapsamında ilçelere vermiş olduğu desteklerden ötürü AjansGenel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a  teşekkür ettiler.



Dicle Kalkınma Genel Sekreteri Altındağ  kendisini ziyaret eden GAP BKİ Başkanı Sadrettin Karahocagil ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal, Savur Kaymakamı İdris Koç, Mardin Vali Yardımcısı Mehmet Uslu ve Mardin Valiliği Hukuk Müşaviri Hidayet Sarı’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyeretçilere teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00