GALATASARAY KULÜBÜNDEN TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'YE İSTİFA ÇAĞRISI

Galatasaray Futbol Kulübü , Dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında kazandığı penaltı hakkında yazılı açıklama yayınlayarak hakemlere ve Futbol Federasyonu Başkanı Büyükekşi'ye tepki gösterdi.

Spor 25.02.2024 12:35:00 0
GALATASARAY KULÜBÜNDEN TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ

Galatasaray Futbol Kulübü , Dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında kazandığı penaltı hakkında yazılı açıklama yayınlayarak hakemlere ve Futbol Federasyonu Başkanı Büyükekşi'ye  tepki gösterdi.

 

Galatasaray Futbol Kulübünden yapılan yazılı  açıklamada, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadeleri kullanıldı. 

 

Sarı-kırmızılı kulüp, ilk tepkinin ardından bir açıklama daha yayınladı ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye istifa çağrısında bulundu.
 

Galatasaray Futbol kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

 

"Her türlü tehdide boyun eğen, adaletten yana zerre tavır koymayıp koltuğunu kaybetmemek için kendi kaygılarının esiri olup toplumun bölünmesine neden olan, korkularından dolayı bir takımı şampiyon yapıp mevkisini sağlama almaya çalışan, yapılan bütün adaletsizliklere, popülizme ve sosyal medya terörüne karşı sessizliğe bürünen, hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, kendi yönetim kurulu üyelerine, hakemlerine dahi sahip çıkamayan, aldığı/alamadığı kararlarla Türk futbolunu sorunlar yumağı haline getiren tarihin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz. "dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19