GALATASARAY`IN TOLGA BİRİNCİ TRANSFERİNDE MUTLU SON

Galatasaray, Hertha Berlin`den Tolga Ciğerci`yi kadrosuna kattığını borsaya bildirdi ve rakamları resmen açıkladı.

Spor 8.08.2016 17:38:31 0
GALATASARAY`IN  TOLGA BİRİNCİ TRANSFERİNDE MUTLU SON

Galatasaray, Hertha Berlin'den Tolga Ciğerci'yi kadrosuna kattığını borsaya bildirdi ve rakamları resmen açıkladı.

Galatasaray, Tolga Ciğerci için Hertha Berlin'e 3 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini borsaya bildirdi. Oyuncuya 3 yıl için toplam 6 milyon euro garanti ücret verilecek.

Öte yandan yapılan bildirimde, futbolcunun 8 milyon euro net ödemek şartıyla 2017/2018 sezonu sonunda sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı olduğu duyuruldu.

NAZİFOĞLU: "TOLGA'YA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Tolga'nın imza töreninde "Tolga birçok kulüp tarafından isteniyordu, bizi tercih etti. Kendisine teşekkür ederim" dedi.

TOLGA: "HAYALİM GALATASARAY'DI"

Tolga Ciğerci basın toplantısında ilk olarak "Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Küçüklükten bu yana hayalim Galatasaray'da oynamaktı. İnşallah Galatasaray'da başarılı olurum" açıklamasını yaptı.

TOLGA: "FENERBAHÇE'YE GOL ATTIĞIMDA"

Sorulara yanıt veren Tolga Ciğerci, "Hedefim takıma yardım etmek. İnşallah iyi performans sergilerim. Melo ya da orada kim oynadıysa, benim stilim farklı. Kendi stilimi göstermek istiyorum. Fenerbahçe'ye Kadıköy'de gol attığımda htiğim fazla bir şey yoktu. Fenerbahçe'ye karşı oynarsam, inşallah yine güzel bir gol atarım. 27 numaralı forma ile oynayacağım" diye konuştu. 

NAZİFOĞLU: "CEZALAR HALA GÜNCEL"

Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın cezaları hakkında konuşan Levent Nazifoğlu, "Bu cezaların olduğu gerçek, her sene imza karşılığında disiplin talimatları var. İmza karşılığında olmazsa, noter ile yolluyoruz. Bu cezalar var, bu performansla alakalı bir konu, nasıl yönetim bu cezaları verdiyse, affetme yetkisi de var. Bu cezalar şu an günceldir" açıklamasını yaptı.

TOLGA: "G.SARAY'A GELMEDEN KONUŞMADIM"

Galatasaray'da Almanya'da forma giymiş isimlerle konuşup konuşmadığı sorulan Tolga, "Galatasaray'da Almanya'da oynayan isimlerle kontağım yok. hepsiyle burada tanışacağım. Üzerimdeki Muhammed Ali tişörtünün bir anlamı yok. Muhammed Ali iyi bir boksör." diyerek sözlerini noktaladı. 

NAZİFOĞLU: "UEFA BÜTÇESİNE BONSERVİS DAHİL DEĞİL"

UEFA ile yaptığı anlaşmaya göre bütçe sınırını aştıkları yönündeki iddialara cevap veren Nazifoğlu, "UEFA Mali Fair-Play cezasına bonservis bedelleri dahil değil. Gazetelerde haberler çıkıyor, bu 65 milyon euroluk bütçenin içerisine bonservis bedellerini katmayın" ifadelerini kullandı.


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82