Gain'in birinci yaşında Yıllık abonelik te ayda sadece 3,90 TL !

GAİN’in 1. yaşgününe özel düzenlenen kampanyayla 30 ve 31 Aralık’ta gerçekleştirilecek yıllık abonelikler aylık yalnızca 3,90 TL!

Yaşam 30.12.2021 14:26:00 0
Gain

GAİN’in 1. yaşgününe özel düzenlenen kampanyayla 30 ve 31 Aralık’ta gerçekleştirilecek yıllık abonelikler aylık yalnızca 3,90 TL! 

 

Bir yıllık toplamda sadece 46,80TL’ye gelen büyük indirimle yeni yaşında ailesini büyütmeye hazırlanan GAİN, 2022’de de yepyeni projelerle kaliteli zaman ve değerli içeriğin adresi olacak.

 

 

Evde geçirilen sürenin artması, karantinalar, izolasyonlar derken, hane içi eğlence ve kaliteli vakit geçirme fikri pandemi döneminde büyük önem kazandı. 30 Aralık 2020’de yayına girerek, tam da dönüşen bu ekosistemin göbeğine doğan GAİN hızla ivme kazandı; 1 yıl gibi kısa bir süre içinde, kendini ve içeriklerini büyük bir hevesle geliştirerek, izleyicisinin duygularına dokunan, onların iyi deneyimlerine ortak olan bir konuma yerleşmeyi başardı. 

 

Bir senede geniş bir abone ailesi edinen GAİN’de evde çayın demlenmesini beklerken, dışarıda trafikteyken hatta iki toplantı arasında izlenebilecek içerikler de var, akıllı televizyonun veya bilgisayar ekranının karşısına yayılıp keyfini çıkara çıkara izlenecek uzun, özgün ve çok yönlü içerikler de… Pek çoğu gündem yaratan, kendi izleyici kitlesini oluşturan ve merakla beklenen bu içerikler içinde gerçekten yıldızlaşanlar da oldu.

 

Her adımı başka bir komedi, her adımı başka bir macera; 10 Bin Adım 

Devin Özgür Çınar’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü Engin Günaydın ile paylaştığı 10 Bin Adım, günümüz mizahına getirdiği taze yorum ve akıcı tarzıyla, yer ve zaman fark etmeksizin gününün her anını kaliteli ve eğlenceli hikayelerle doldurmak isteyenlere hitap ediyor. 1 Ocak’tan itibaren ikinci sezonuyla yayında olacak 10 Bin Adım, yine kahkahalar attıracak.

 

Büyüleyici sinematografisi ve Büyükada’nın nefes kesen doğasıyla: Hamlet

Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği Hamlet, William Shakespeare’in ölümsüz eserini günümüze taşıdı. Müjdeci’nin Hamlet’i, hem yarattığı sinematografik evrenle dijital dünyada büyük bir fark yarattı hem de Erdal Beşikçioğlu, Hatice Aslan, Elit İşcan, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yanı sıra sinema ve tiyatronun ustalarını da içeren iddialı kadrosuyla ses getirdi.

 

“Neşesine göre” talk show, Dayı Şov

GAİN’in ilk canlı talkshow programı olma özelliğini taşıyan Dayı Şov yayınlandığı ilk günden itibaren keyifle izlenmeyi sürdürüyor. Okan Bayülgen’den Hülya Avşar’a, Bade İşcil’den Gupse Özay’a, Murat Dalkılıç’tan Hasibe Eren’e pek çok ünlü ismi ağırlayan Dayı, kendine has dili ve mizahıyla her Cuma gecesi canlı yayında enerjiyi zirveye çıkarıyor. 

 

Linç kültürü üzerine çarpıcı bir hikaye: Etkileyici

Toplumun ona dayattığı kadın rollerini reddederek kendi doğruları için savaşan influencer Leyla’nın tavizsiz mücadelesini ele alan Etkileyici, sürükleyici senaryosu, başarılı oyunculukları ve yenilikçi estetiğiyle kısa sürede kendinden övgüyle söz ettirdi. Aslıhan Malbora ve Bertan Asslani’nin başrolleri paylaştığı Etkileyici, ara vermeden izleyeceğiniz 10 bölümüyle sizi şaşırtacak. 

 

Onlar iş başındayken, herkes ekran başında: Ayak İşleri

Görev odaklı Vedat ve politik doğrucu Evren’in başından geçenleri kıvrak bir komedi diliyle anlatan dizi, aynı zamanda aksiyon sahneleriyle teknik anlamda da üstün bir iş olarak dikkat çekiyor. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Caner Özyurtlu ve Volkan Öge birlikte kaleme alıyor. Ayak İşleri’nin merakla beklenen yeni sezonu, Şubat ayında yayında olacak. 

 

Usta gazetecilerden canlı yayında haberler ve dev isimlerle röportajlar

GAİN, Türkiye ve dünyadan derlenen hızlı haber turu dışında her gün 2 defa gerçekleştirilen canlı haber programları ile de diğer platformlardan ayrılıyor. Sabahları Mirgün Cabas’ın, akşamları ise Duygu Demirdağ’ın sunumuyla gerçekleşen haber yayınları, günü yakalayan dinamik akışları ile GAİN izleyicisini güncel tutuyor. 

 

GAİN, ayrıca gazeteci yazar Çınar Oskay’ın “Konuşmamız Lazım” isimli programıyla da Noam Chomsky’den Yuval Noah Harari’ye entelektüel dünyanın dev isimlerini ağırlamış olmanın gururunu yaşıyor.

 

Sürpriz içeriklerle dopdolu yeni bir yıla hazır!

100’lerce kısa ve uzun metrajlı film, farklı formatlarda talk show ve reality show’lar, ödüllü ve çok ses getiren yabancı diziler, iddialı orijinal yerli yapımlar, animasyonlar, spor programları ve belgeseller… Müzikten eğlenceye, magazinden suç ve teknolojiye, insan hikayelerinden yeryüzü belgesellerine, çok izlenen, bol ödüllü yapımlar… GAİN yeni yaşında da sürpriz içeriklerle dopdolu bir şekilde izleyicilerinin kalbindeki yerini korumayı sürdürecek!

 

Yeni yaşını yeni izleyicileriyle bir arada kutlamak için aylık 3,90 TL fırsatı

GAİN şimdi de, yeni yaşını yeni izleyicileriyle birlikte kutlamaya hazırlanıyor ve yıllık aboneliklerde ayda yalnızca 3,90 TL ödeme fırsatı sunuyor. Web tarayıcı üzerinde, www.gain.tv adresinden alınacak üyeliklerde geçerli olacak büyük indirim sadece 30-31 Aralık’a özel!

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: ' birinci yaşında Yıllık abonelik sadece !
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00