FİNANS ANALİSTİ İSLAM MEMİŞ: İSRAİL'E YAPILAN BOYKOTTA SİYASİLER AĞIR BEDELLER ÖDEYECEK

Finans Analisti İslam Memiş, Samimi Haber YouTube yayınında katıldığı programda Filistin’e düzenlediği saldırılar nedeniyle dünya genelinde İsrail’e başlatılan boykotları değerlendirdi

Ekonomi 22.11.2023 12:34:00 0
FİNANS ANALİSTİ İSLAM MEMİŞ: İSRAİL

Finans Analisti İslam Memiş, Samimi Haber YouTube yayınında katıldığı programda Filistin’e düzenlediği saldırılar nedeniyle dünya genelinde İsrail’e başlatılan boykotları değerlendirdi. “Söz konusu şirketlerin iflası olunca siyasiler ağır bedeller ödeyecek” diyen Memiş, “Boykot başarılı şekilde devam ediyor” dedi.

Samimi Haber YouTube kanalında Aleyna Horasan’ın sunduğu Samimi Analiz programının bu haftaki konuğu Finans Analisti İslam Memiş oldu. İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırılar sürerken, dünyadan boykot çağrılarının da karşılık bulduğunu söyleyen Memiş, şirketlerin gelirlerinde kayıp olması halinde bu boykotların başarıya ulaşacağını ifade etti.

“Bu boykotların arkasında siyasi liderlerin hesap vereceği bir süreç mutlaka gelecektir” diyen Memiş’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“ELİNDEN SADECE BOYKOTTAN BAŞKA BİR ŞEY GELMEYEN TOPLUMLAR DA VAR”

“Her şeyde olduğu gibi boykot konusunda samimi olanlar var olmayanlar var. Olmayanlar 3-5 kişi, cahil takım. Bunlar sosyal medyada bir şeyler yaptığını sanıyorlar. Böylece başkasına da malzeme oluyorlar. Bu tamamını kapsamıyor. Gerçekten oradaki sivil vatandaşların şehit olmasına, çocukların katledilmesine, soykırım yaşanmasına manevi olarak üzülen, elinden sadece boykottan başka bir şey gelmeyen toplumlar da var.

“SİYASİ LİDERLERİN HESAP VERECEĞİ BİR SÜREÇ MUTLAKA GELECEKTİR”

STK’lar önderliğinde boykotlar sürüyor. Hiç kimse zannetmesin ki bu boykotlardan bir şey çıkmaz. Çok güzel şeyler çıkıyor ve çıkıyor da zaten. Bu boykotun arkasında siyasi liderlerin hesap vereceği bir süreç mutlaka gelecektir.

“İŞİN ARKASINDAN GİDEN BİR TOPLUMUZ”

Şirketler, söz konusu kayıp olunca, şirketlerin iflası söz konusu olunca, mali tablolar bozuk olunca… Bu iyi bir bahane olmuş oldu. Manevi duygular da körüklenince oldu. Biz bir şeye karar vermişsek bu işin arkasından giden bir toplumuz.

“BOYKOT BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Bu boykotların ardından siyasi liderler ağır bedeller ödeceyecek. Ne zaman ki şirketler batmaya başlayacak, bu sefer neyin ne olduğunu anlayacaklar. Ülkeler seçime gidecek, seçimi kaybedecekler. Boykot sadece, bunu almasak da ne olur mantığı değil. Damlaya damlaya göl olur, birlikten güç doğar. Dünya tarafından ciddi anlamda boykot çağrıları var. Bu çağrıların karşılık bulduğunu gözlemliyoruz. Boykot başarılı bir şekilde devam ediyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19