FETÖ ÖRGÜTÜNÜN AKIL ALMAZ OYUNU

15 Temmuz günü Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken Genelkurmay Başkanlığı önünde ayağından vurulan Mardinli Mesut Tatlıdede`nin sosyal medya sayfası hacklenerek,,medya hesabından devlet aleyhinde ve ,sahipsizlikten

10.10.2016 17:24:20 0
FETÖ ÖRGÜTÜNÜN AKIL ALMAZ OYUNU

15 Temmuz günü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken Genelkurmay Başkanlığı önünde ayağından vurulan Mardinli Mesut Tatlıdede'nin sosyal medya sayfası hacklenerek,,medya hesabından devlet aleyhinde  ve ,sahipsizlikten yakınan mesajlar gönderildi.

15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine TBMM'nin önüne gittiğini ve Meclis'e geldiğinde sadece  5' kişi ile meydanda bulunduklarını belirten Mardinli Darbe Gazisi Mesut Tatlıdede o geceyi şöyle anlatmıştı:

"Tanklar Meclis'e giremeyince Genelkurmay Başkanlığına yöneldi. Biz de tekbirler eşliğinde Genelkurmay Başkanlığına doğru yürüyüşe geçtik. O gece herkes darbeye tepkiliydi.

"Millet, 'Bu darbe olmayacak' diyor, kendini tankların önüne, altına atıyordu. Bazıları tankların üzerine çıkıyordu. İnsanlar hiç korkmuyordu. O gece askerlerin gücü bize yetmedi. Tanklar üzerimize geliyor, helikopterden üzerimize ateş açılıyordu. Allah'ın verdiği güçle o gece darbeye engel olduk."diye anlatmıştı.

Daha sonra Anne Babasının elini öpmek üzere memleketi Mardin'e gidrek burada ailesi ile görüşen Mesut Tatlıdede,Ablasının rahatsızlığı nedeniyle Mardin'den, İstanbul'a Gittiğini ve Hastanaede bulunduğu sırada,Yakın çevresinden gelen tepkilerden Sosyal Medya Hesabının kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklenerek hesabından bazı art niyetli mesajlar atıldığını öğrendiğini belirtti.

15 Temmuz Darbe Gazisi Mesut Tatlıdede Artuklu Haber'i arayarak İstanbul'da Hastanede iken Sosyal Medya Facebook hesabının art niyetli kişiler tarafından çalnarak kendisinden habersiz olarak,''45 bin lira icin mi vur uldum ben'',''gaziyiz ama boş'',biz büyüz aseletimiz duruşumuz yeter,Suskunluğumuz Aseletimizdendir'',''Degmezmis bu insanlara'' gibi yanlış algı yaratacak kafaları karıştıracak mesajlar atıldığını ancak bu mesajların,kesinlikle kendisi tarafından  atılmadığını belireterek,Kahpece yollara başvurulduğunu,Oynanan bu kahpece oyunun Kamu oyu ile paylaşaılarak,Kötü niyetli kişilerin bu çabalarını da boşa çıkartmak istediğini ifade etti.

Sonuna kadar darbecilerle olan mücadelesinin süreceğini  belirten Mardinli Gazi Mesut Tatlıdede,kanının son damlasına kadar bu mücadeleden asla vazgçmeyeceğini açıkladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36