FERHAN ADEMHAN`DAN KARDEŞLİK ÇAĞRISI

Mardinli Ünlü İşadamı ve Anadolu Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan,Istanbul Ticaret Odası Meclisi`ndeki konuşmasında TOBB`a çağrıda bulunarak:`` Gelin, Hakkari'den Trakya'ya kadar bütün odalar sokağa inelim; el ele tutuşarak bir arada yaşama çağrısınd

Gündem 17.10.2014 10:54:38 0
FERHAN ADEMHAN`DAN KARDEŞLİK ÇAĞRISI

Mardinli Ünlü İşadamı ve Anadolu Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan,Istanbul Ticaret Odası Meclisi`ndeki konuşmasında  TOBB`a çağrıda bulunarak:`` Gelin, Hakkari’den Trakya’ya kadar bütün odalar sokağa inelim; el ele tutuşarak bir arada yaşama çağrısında bulunalım. Çünkü birlikte yaşamaktan başka bir çaremiz yok. Bu ülkede yaşayan 75 milyon insan olarak başka bir ülkemiz de gidecek başka bir yerimiz de yok. ``dedi.

İstanbul Ticaret Odası 19 Dönem Meclis toplantısında  Bir konuşma yapan Ünlü İş Adamı Ferhan Ademhan Yaptığı Konuşmasında şunları söyledi:

``Bizler, iş dünyasının fertleri olarak, ülkemizin her tarafında özgürce seyahat etmek ve ülkemizin her bölgesine hizmet etmek istiyoruz. Ülkemizin herhangi bir kentindeki herhangi bir sokağındaki huzursuzluk, bizi ilgilendirmektedir.
Buradan sayın başkanımızın TOBB’a ve Türkiye’deki tüm odalarımıza bir çağrıda bulunmasın rica ediyorum. Gelin, Hakkari’den Trakya’ya kadar bütün odalar sokağa inelim; el ele tutuşarak bir arada yaşama çağrısında bulunalım. Çünkü birlikte yaşamaktan başka bir çaremiz yok. Bu ülkede yaşayan 75 milyon insan olarak başka bir ülkemiz de gidecek başka bir yerimiz de yok. Sağlam temellere dayanan ülkemiz kardeşliğini bir kez daha yükseltelim.
Yaşamın ve üretmenin bütün ahengiyle ve güzelliğiyle coğrafyamıza hakim olması en büyük isteğimiz olmalıdır.
Bu duygularla hepinizi selamlar, barışta ısrar, insan olmakta ısrardır, diyorum.``Dedi.




ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19