FERHAN ADEMHAN:``HDP`NİN BARAJ SORUNU YOK``

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP)`den İzmir 1. Bölge 2. sıradan aday gösterilen Ferhan Ademhan,Aday Tanıtım Toplantısı için geldiği Ankara`da Artuklu Haber`e özel açıklamalarda bulundu.

10.04.2015 22:14:28 0
FERHAN ADEMHAN:``HDP`NİN BARAJ SORUNU YOK``

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP)İ'den zmir 1. Bölge 2. sıradan aday gösterilen Ferhan Ademhan,Aday Tanıtım Toplantısı için geldiği Ankara'da Artuklu Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

HDP Milletvekili aday Tanıtım Toplantısının düzenlendiği Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Toplantı salonunda Eşi ve Oğlu  ile birlikte katılarak Güçlü Aile yapısına  verdiği önemi sergileyen ve  salondaki katılımcılardan yoğun ilgi gören Ferhan Ademhan,Artuklu Haber'den Abdullah Ortaç'a 7 Haziran Milletvekili seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Ferhan Ademhan,“Hiç bir partiden aday adayılığım söz konusu değildi. Halkların Demokratik Partisi beni çağırdı, teklif getirdi, ben de kabul ettim. İzmir halkının sorunlarının TBMM’de temsil edilmesi ve yansıtılması adına bu teklifi kabul ettim. Ülkemiz ve Ortadoğu çok zorlu bir dönemeçten geçmekte. Bu dönemde demokrasi ve özgürlük adına bir şeyler yapmayı görev kabul ettim. Türkiye’nin bütün sorunlarının çözüm adresi TBMM’dir. Şimdiden 7 Haziran’da yapılacak genel eçimlerin halkımıza ve ülkemize demokrasi adına büyük kazanımlar getirmesini diliyorum. Daha demokratik ve barışçıl bir ülkede birlikte yaşam adına siyaseten mücadele edeceğim” açıklamalarında bulundu. 

Ademhan,Ülkemizin ihtiyaç duyduğu Gerçek Barış'ın  ve Özgürlüklerin HDP iktidarı ile gerçekleşeceğini belirterek,HDP'nin Nehir gibi aktığını,akan bu nehrin de var olan barajı yıkarak,Ülkemize refah ve huzur getireceğini belirterek,7 Haziran sabahında Türkiye Yeni umutlar,yeni Özgürlüklerle tanışacak''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00