FATİH ÜREK`TEN ŞOK EDEN AÇIKLAMALAR

Renkli sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Fatih Ürek The Savoy Ottoman Palace Hotel?de sevenleriyle buluştu. Magazin dünyasına ait son zamanlarda yaşanılan olaylara karşı çarpıcı açıklamalarda bulunan Ürek ?Son zamanlarda magazinde çok sk

Magazin 23.09.2017 10:26:36 0
FATİH ÜREK`TEN ŞOK EDEN AÇIKLAMALAR

 

Renkli sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Fatih Ürek The Savoy Ottoman Palace Hotel’de sevenleriyle buluştu. Magazin dünyasına ait son zamanlarda yaşanılan olaylara karşı çarpıcı açıklamalarda bulunan Ürek “Son zamanlarda magazinde çok skandallar oluyor, 2018’in ortalarına kadar çok daha şaşırtıcı şeyler duyacağız, inanıyorum ve biliyorum” dedi.

 

Renkli sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Fatih Ürek The Savoy Ottoman Palace Hotel’de sevenleriyle buluştu. Magazin dünyasına ait son zamanlarda yaşanılan olaylara karşı çarpıcı açıklamalarda bulunan Ürek “Son zamanlarda magazinde çok skandallar oluyor, 2018’in ortalarına kadar çok daha şaşırtıcı şeyler duyacağız, inanıyorum ve biliyorum” dedi. Sözlerine: sanatçı çevresinin çok geniş olduğunu ve her şeyin kulaktan kulağa duyulduğunu; . Gülben Ergen’in daha dikkatli olması gerektiğini, şu anda gündemdeki olayları da 5-6 ay önce duyduğunu, bağlantılı kişilerin kendisine söylediğini ama inanmak istemediğini ve bilmek istemediğini, çok çirkin bişey olduğunu söyledi.

 

Sahne performansıyla ilgili “ Yeni repertuvarımla yazın son konserini Kıbrıs’ta vereceğim” dedi. Sahnesi ile ilgili ”Uğurum yok. Dua ederek sahneye çıkarım, her şeyde sağ ile başlayıp besmele çekerim” diye sözlerine devam etti.

Televizyonda yer almak istediğini de belirten sanaçı “Bir dizi ile görüşüyorum vakit bulabilirsem konuk oyuncu olabilirim. Bir sürprizle seyirci karşısına çıkabilirim.”

 

Çok kilo veren bir sanatçı olarak da bilinen Fatih Ürek, İren Derici’ye geçmiş olsun mesajını ileterek, onun durumunu çok iyi hissedebildiğini bir an önce sağlığına kavuşmasını istediğini ve atlatacağını inandığını söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88