FARUK TÜRK`E TEKLİF YAĞIYOR!

Diyarbakır'da Bağlar Vuralspor ve Yeni Diyarbakırspor gibi takımları Spor Toto 3. Lig'e çıkararak tarihe geçen teknik direktör Faruk Türk, şampiyonluk hesapları yapan takımların gözdesi durumuna geldi.

Spor 29.06.2014 19:41:04 0
FARUK TÜRK`E TEKLİF YAĞIYOR!

Diyarbakır’da Bağlar Vuralspor ve Yeni Diyarbakırspor gibi takımları Spor Toto 3. Lig’e çıkararak tarihe geçen teknik direktör Faruk Türk, şampiyonluk hesapları yapan takımların gözdesi durumuna geldi.

Çalıştırdığı takımları şampiyon yapmasıyla dikkat çeken Türk’e Mardinspor ve 12 Bingölspor’dan teklifler geldiği öğrenildi. Hedefleri kendisine daha cazip gelen takımı tercih edeceğini belirten Türk, “Geçen sezon dinlenmek istedim. Bu sezon yeni bir heyecan yaşamak istiyorum. Bu aşamadan sonra sıradan hedefleri olan takımlarda çalışmak istemem. Daima büyük düşünen bir insanım ve hedefi daha cazip olan, idealist düşünen kulüpleri ve camiaları tercih edeceğim. Benim alacağım para sorun olmaz. Önemli olan takımın ne yapmak istediğidir. Bana cazip rakamlar verilse bile büyük düşündüğüne inanmadığım takıma gitmem.

Bir çok teknik adam takımlarda çalışan meslektaşlarının ayaklarını kaydırmaya çalışırken ve başarısız oldukları halde bulundukları görevlerde kalmaya ısrar ederken Y.Diyarbakırspor’u 3.Lig’e çıkaran Faruk Türk kendi isteğiyle Takımından ayrıldı. Türk,”Kulübün önünü açmak için böyle karar aldım” derken,Başkanvekili Akan,”Adam gibi adam.Bundan sonra da bu kulübün kapısı ona açıktır.” dedi. 

DÜŞER’ DENİLEN TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI 

5.sırada ve liderin 6 puan gerisinde aldığı Yeni Diyarbakırspor’u 12 maçta üst üste olmak üzere 11 galibiyet ve 1 beraberlikle 34 puan toplayarak Spor Toto 3.Lig’e çıkaran teknik direktör Faruk Türk’ten bir çok teknik direktöre örnek olacak davranış.’Küme düşer’ denilen takımı şampiyonluğa taşıyarak tarihi bir başarıya imza atan genç teknik adam,devam etmesi istendiği halde kendini hazır hissetmediğini ifade ederek ayrıldı. 

‘GÖREVİMİZ TAKIMI 3.LİG’E ÇIKARMAKTI’

Bu kararı kendi hür iradesiyle aldığını belirten Türk,”Her zaman ifade ettiğim gibi başarıyı kendime mal etmem. Başarı varsa burada futbolcuların,başkanın,yönetimin,kulüp çalışanlarının,antrenörlerimizin yani herkesin emeği var. Beraber çalışarak takımı şampiyon yaptık. 3.Lig’e çıkmayı garantiledikten sonra bırakacaktım ancak başkan rahatsızlığından dolayı tedavi olduğu için bu zamana bıraktım. Bizim görevimiz bu takımı şampiyon yapmaktı. Bana güvenerek bu göreve getiren ve arkamızda duran değerli dostlarımızı mahçup etmedik. Nasıl geliyorsak ayrılmasını da bilmeliyiz. 

 

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN



30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10739,6%0,9
  • DOLAR

    32,22% 0,13
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2501,76% -0,34
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00