FARUK KILIÇ'TAN VALİ DEMİRTAŞ'A MARDİN HALK'I ADINA TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç sosyal medya hesabından son Valiler Kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanan Mahmut Demirtaş'a yönelik dikkat çeken ''Teşekkür Mesajı'' mesajı yayınladı.

Ankara 16.08.2023 16:50:00 0
FARUK KILIÇ

Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç sosyal medya hesabından son Valiler Kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanan  Mahmut Demirtaş'a yönelik dikkat çeken ''Teşekkür Mesajı'' mesajı yayınladı.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Resmi  Twıter (X) hesabından yayınladığı mesajında Vali Mahmut Demirtaş'a Teşekkür ederken kullandığı kelimeler dikkat çekti. Kılıç mesajında ‘’Halkım adına ‘’' İbaresini kullanarak Teşekkür Etmesi dikkat çekti.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç'ın Mesajı şöyle;

 

‘’TEŞEKKÜR MESAJI 

 

Mardin de Valilik görevini yürüttüğü süre zarfında, adalet, liyakat, ulaşılabilirlik, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri çerçevesinde görevini ifa eden, bölge halkının yaşadığı zorlu süreçlerde, kamu kurum ve kuruluşlarımızın imkânlarını en hızlı şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya gayret eden. Bölge insanı için bugünü dünden yarını bugünden düşünen, sevgisini her vesile ile gösteren ve hizmetin en kalitelisini üretme çabasını ortaya koyan, toplumun bütün kesimleri ile eşit mesafede durmaya çalışan, yıllardır ülkemizi ve insanımızı meşgul eden; terörle mücadelede etkin bir mücadele sergileyen, Din, Devlet, Millet, Vatan ve Bayrak gibi değerlerimiz uğruna şehadet mertebesine erişen kahraman şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize yakın durmaya, kendilerini dinlemeye, dertlerine deva olmaya çalışan, devletimizin güler yüzünü ve merhamet elini fakirden, öksüzden, yetimden ve yolda kalmıştan esirgemeyen, ilimizi her alanda ileriye taşımak için gayret sarfeden; Sayın @mahmutdemirttas‘a Halkım adına teşekkür eder, yeni görevinde de başarılar dilerim.’' Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,34% -0,15
  • EURO

    34,76% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2432,83% -0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00