`` Ezan ``Filmine Tepkiler Artarak Sürüyor

Başrollerini Osman B. Keser, Yeliz Yeşil, Şahin Özden, Muammer Şahin, Yasin Koç ve Mustafa Selçukoğlu?nun paylaştığı ?Ezan? filmi 1 Mayıs?ta tüm Türkiye?de vizyona girecek.

Magazin 30.04.2015 13:17:03 0
`` Ezan ``Filmine Tepkiler Artarak Sürüyor

Başrollerini Osman B. Keser, Yeliz Yeşil, Şahin Özden, Muammer Şahin, Yasin Koç ve Mustafa Selçukoğlu’nun paylaştığı “Ezan” filmi 1 Mayıs’ta tüm Türkiye’de vizyona girecek. Fragmanının yayınlandığı günden itibaren binlerce kez tıklanan Ezan filmi, korku severlerden   tam not almıştı.

Ezan filmini Yazan ve Yöneten Fuat Yılmaz, korku filmi ,severlerin beğeniyle izleyeceği bir film olduğunu kaydederken, özellikle Fethiye’de çekilmesi ve Fethiyeli oyuncuların yer alması nedeniyle Fethiye halkından da büyük bir ilgi beklediklerini belirtirken, Filmin çekimleri sırasında doğa üstü olaylarla da karşılaştıklarını söyleyen Yılmaz, çekimlerde yaşanan esrarengiz olaylardan dolayı çekimlerin bu zamana kadar uzadığına dikkat çekti. Yönetmen Yılmaz yaşadıkları olaylar hakkında gazetecilere bir açıklamada bulunmadı.

 Ezan Filminin  konusu şöyle; “Asi ve asabi bir genç olan Ali, hiçbir işte tutunamamaktadır. İşinden kovulduğu bir akşam aşırı alkol aldığı bardan çıkışta bir kız çocuğuna çarpar ve kaçar. Olay yerinde düşürdüğü yüzük kullanılarak yapılan büyü sonrasında annesini kaybeden Ali köyüne dönmeye karar verir. Amcasının oğlu Mehmet’le define aramaya çıktıklarında cinler tarafından kaçırılırlar. Bunun üzerine eşi Merve ve yakın arkadaşı Cengiz, Ali’yi aramak için köye gelir”

Fethiye Kayaköyde çekimleri yapılan, Ezan filmine tepkilerde artarak  sürüyor. E.D Organization müzik ve İstanbul Vatan Gazetesinin imtiyaz sahibi Estergon Karagöz Ezan adının bu şekilde kullanılmasının uygun bulmadığını  ve  Ezandan prim yapmak isteyenlere prim verilmemesi gerektiğini ifade etti.

Ünlü Prodüktör Esergon Karagöz,ayrıca filmdeki Allah ile beraber başka varlıklara dua etmeyin sloganını da sert bir şekilde eleştirdi.Halkın da nabzını tutan İstanbul Vatan Gazetesi de aynı tepkileri aldı.Sosyal medyada da epey tepki alan Ezan filmine yapılan tepkilerden sadece biri: Ya sen müezzinsin müezzin, o ne öyle korku filmi ses efekti gibi ezan okumalar?Ünlü Prodüktör Estergon Karagöz ,Ezan filminin aslında kendi projesi olduğunu ancak Ezana ve islama uygun perspektifte hazırladığı projesinin Fuat Yılmaz tarafından değiştirilerek farklı şekilde vizyona taşındığını da söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00