Eyyübiye AK Evler Çocuk ve Gençlerin Akınına Uğruyor

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları, yaz spor okulları nedeniyle her gün yüzlerce çocuk ve gencin akınına uğruyor.

Belediye Haberleri 22.07.2022 13:32:00 0
Eyyübiye AK Evler Çocuk ve Gençlerin Akınına Uğruyor

Şanlıurfa’da karete, judo, taekwondo, güreş gibi spor dallarında büyük başarılara imza atan çok sayıda sporcunun yetişmesini sağlayan Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları, yaz spor okulları nedeniyle her gün yüzlerce çocuk ve gencin akınına uğruyor

.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yönlendirmesiyle, Eyyübiye’de yaşayan çocuk ve gençlerin vazgeçemediği mekanlar haline gelen AK Evler Spor Salonları, yaz tatilinde çocuk ve gençlere sunduğu sportif ve sosyal aktivite imkânlarıyla önemli bir misyon üstleniyor.

 

Çocuk ve gençlerin sporla tanışması, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının temin edilmesi, kontrollü bir sosyal ortamda bulunmaları gibi çok sayıda yan fayda sağlayan AK Evler Spor Salonları’nda, antrenörler nezaretinde spor kursları devam ediyor. Spor kurslarına devam eden çocuk ve gençlerin, aileden başlayarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini de amaçlayan AK Evler Spor Salonları’nda ayrıca temel dini bilgiler ile Kur’an-ı Kerim okuma gibi dersler de veriliyor.

 

Karate, judo, taekwondo, güreş gibi bireysel spor dallarında çocuk ve gençlerin yetişmesini sağlayan, bu alanda yerel, ulusal ve uluslararası çok sayıda başarıya imza atarak Şanlıurfalıların göğsünü kabartan Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları, yaz tatilinin başlamasıyla çocuk ve gençlerin vazgeçemediği mekânlar olmayı sürdürüyor.

 
Artuklu Haber Ajansı-Şanlıurfa

18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00