ETS, Türk Öğrencilerle Buluşuyor

OEFL® ve GRE® Uzmanları Tavsiyelerini ve Bilgilerini Öğrenci Fuarları ile Türkiye'deki Öğrenciler ile Paylaşacaklar

Resmi İlan 6.11.2013 06:55:07 0
ETS, Türk Öğrencilerle Buluşuyor

 

Princeton, N.J. (Kasım 5, 2013) — Educational Testing Service (ETS) uzmanları, TOEFL® ve GRE ®  sınavlarının yaratıcıları, Ankara, İstanbul ve İzmir şehirlerinde yapılacak birçok öğrenci fuarında öğrencilerle buluşacaklar. Etkinlikler Kasım ayı boyunca devam edecek.

 

Öğrenciler, lisans ve lisansüstü başvurularında dünya çapında kabul edilen TOEFL ile yine lisansüstü ve MBA programlarına başvurularında dünyaca kabul görmüş GRE sınavları hakkında sorular sorarak son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

 

ETS Global Bölüm Başkanı Yardımcısı ve COO’su David Hunt, “Türkiye’nin en büyük şehirlerinde yapılacak fuarlarda öğrencilerle yüz yüze konuşma fırsatı bulacağımız için çok mutluyuz,” dedi. TOEFL ve GRE sınavları dünya genelinde daha çok eğitim kurumu tarafından kabul edildikçe, öğrenciler bu sınavlar hakkında daha çok bilgiye ihtiyaç duyacaklardır” dedi. “Katılacağımız öğrenci fuarları öğrencilerin TOEFL ve GRE sınavları hakkında direkt olarak ETS uzmanlarından Türkçe olarak detaylı bilgiler edinmelerine ve eğitim hedeflerine giden yolda sınavların içeriğini ve yapısını öğrenmelerini sağlayacak.” diyerek ekledi.

 

Etkinlik Programı:

 

 

ETS uzmanları, İstanbul’daki Akare ve Edufairs fuarları dahilinde konuşmalar yapacaklardır; bu etkinliklere katılmak isteyen öğrencilerin program saatlerine bakmaları yararlı olacaktır.

 

ETS Öğrenci Fuarları internet sitesinde gelecek bütün öğrenci fuarlarının listesine ulaşılabilir. Etkinliklere katılamama ihtimali olan öğrenciler için, GRE ve TOEFL programları Türkçe dâhil olmak üzere birçok dilde ve zaman diliminde internet üzerinden seminerler verecektir. Bu ücretsiz internet seminerleri ile öğrenciler TOEFL ve GRE sınavları ve sınavlara hazırlık araçları hakkında bilgi alabilecek ve ETS uzmanları ile chat yapabilecekler. Bu ücretsiz etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak için GRE webinars sayfasını ya da TOEFL® Talks  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

TOEFL ve GRE Sınavları Hakkında

TOEFL iBT®  tüm dünyada uygulanan, 9,000 kuruluş tarafından ve 130 ülkede kabul edilmiş en yaygın İngilizce seviye değerlendirme sınavıdır. TOEFL iBT sınavı bireylerin İngilizceyi akademik standartlarda anlayabilme ve uygulayabilme kapasitelerini değerlendirir. Bu değerlendirmeyi dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini akademik kriterlere göre ele alarak yapar. TOEFL sınavı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ücretsiz sınav sorularına erişmek için aşağıdaki linke tıklayarak TOEFL Go Anywhere web sitesini ziyaret edin;  

www.TOEFLGoAnywhere.org

 

60 yıldan fazla süredir yapılan GRE sınavı tüm dünyadaki lisansüstü programları ile işletme (MBA) yüksek lisans/doktora programları ve burs veren kurumlara başvuru yapanların niteliklerini değerlendirmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. GRE genel sınavı lisansüstü ve işletme (MBA) yüksek lisans/doktora programlarının değer verdiği; sözel ve sayısal akıl yürütme, eleştirel düşünme ve analitik yazma gibi belli dallar için kısıtlanmayan ancak genel bakıldığında önemli olan kriterleri ölçer. Binden fazla lisansüstü ve işletme (MBA) programları tarafından kabul gören GRE sınavı 160’dan fazla ülkede ve 700’den fazla ETS test merkezinde uygulanmaktadır. Daha fazla bilgi için : www.ets.org/gre.

 ETS Hakkında

ETS dünya çapında özenle yapılan araştırmalara dayanarak, kaliteli ve tarafsız bir değerlendirme hizmeti sunar. ETS bireylere, eğitim kurumlarına ve devlet kurumlarına; öğretmenlik sertifikası, İngilizce eğitim, ilk, orta ve lise sonrası eğitim, eğitim araştırma, analiz ve politik çalışma hizmetleri sunar. 1947 yılında kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak hizmet vermeye başlayan ETS 180 ülkede, 9 bin farklı lokasyonda, aralarında TOEFL®, TOEIC ®,GRE ® ve The Praxis Series™  testlerinin bulunduğu, yılda 50 milyondan fazla test üretmektedir. www.ets.org


ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90