ETS den Turk Ogrencilere Ucretsiz Online TOEFL Semineri..

TOEFL® Türk Öğrencilere Nisan'da Ücretsiz Online Seminer [ti1] Düzenliyor

8.04.2014 11:03:43 0
ETS den Turk Ogrencilere Ucretsiz Online TOEFL Semineri..

Istanbul, Türkiye (4 Nisan 2014) — Türkiye’de ve dünyada İngilizce bilgisini değerlendirmek için en çok kullanılan TOEFL®  sınavının yaratıcısı Educational Testing Service(ETS), TOEFL sınavına hazırlanmayı daha da kolaylaştıracak online seminerler düzenliyor.

 Bu program, TOEFL® Talks[ti2] , TOEFL iBT® sınavı hakkında bilgi veren bir saatlik bilgilendirme oturumları, sınava hazırlanmak için yardımcı araçlar ve kayıt sürecinin anlatılması gibi başlıkları kapsayacak. Sunumların ardından öğrenciler, interaktif bir soru/cevap oturumuna katılma şansı elde edecekler. Online seminerler Türkçe olarak gerçekleştirilecek ve ücretsiz olacak.

 Oturumlar aşağıdaki günler ve saatlerde yapılacak:

 9 Nisan Çarşamba, saat 16.30-17.30

  • 21 Nisan Pazartesi, saat 16.30-17.30

 Sınava girecek adaylar bu seminerlere kayıt olabilir ve gelecek online seminerlerle ilgili bilgi almak için timre@etsglobal.org adresinden Tülay Imre ile iletişime geçebilirler. Katılımcı sayısı sınırlı olduğundan adayların kayıt olması yararlı olacaktır.

 TOEFL programı aynı zamanda 26-27 Nisan tarihlerinde Taksim Marmara Hotel’de yapılacak Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları’na katılacak. Öğrenciler bu fuardaki TOEFL standına uğrayarak 26 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Zemin kat Balo Salonu’nda yapılacak TOEFL tanıtım sunumuna katılabilecek ve sınav hakkındaki en güncel haberler ve Türk öğrencilerin yararlanabileceği tüm ücretsiz kaynaklar hakkında bilgi alabilecekler.

TOEFL programının Genel Direktörü Jenniffer Brown, “Türkiye’deki adaylar arasında TOEFL sınavına ilgi gün geçtikçe artıyor,” diyerek ekledi, “Adayları yaptığımız etkinliklerin avantajlarından yararlanmaya ve sınav sürecini kolaylaştıracak kaynaklarımızı çalışmaya teşvik ediyoruz. ETS olarak sürekli yeni çalışma materyalleri geliştirmekte ve kapasiteyi takip etmekte, aynı zamanda da Türkiye’deki TOEFL sınavı talebini karşılayabilmek için ek sınav merkezleri eklemekteyiz.”

 TOEFL sınavı, Türkiye dâhil olmak üzere 130’dan fazla ülkede kabul görmektedir. Şu anda Türkiye içerisinde 66 sınav merkezi bulunmaktadır. Ek sınav merkezleri, Türkiye’deki TOEFL sınav talebini karşılayabilmek için yıl içerisinde açılmaya devam edecektir.

 TOEFL sınavı hakkında daha fazla bilgi ve örnek sınav sorularına ulaşmak için, TOEFL Go Anywhere sayfasını ziyaret ediniz. www.TOEFLGoAnywhere.org

Sınav adayları aynı zamanda TOEFL Facebook sayfasını da ziyaret edebilirler ve sınav hakkında en güncel bilgileri alabilirler. https://www.facebook.com/TOEFL

Ayrıca TOEFL mail listesine katılarak da anlık gelişmelerden haberdar olabilirler. http://www.ets.org/toefl/student_news

 TOEFL Sınavı Hakkında

TOEFL®  sınavı tüm dünyada uygulanan, 9,000 kuruluş tarafından ve 130 ülkede kabul edilmiş en yaygın İngilizce seviye değerlendirme sınavıdır. TOEFL iBT sınavı bireylerin İngilizceyi akademik standartlarda anlayabilme ve uygulayabilme kapasitelerini değerlendirir. Bu değerlendirmeyi dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini akademik kriterlere göre ele alarak yapar.

 ETS Hakkında

ETS dünya çapında özenle yapılan araştırmalara dayanarak, kaliteli ve tarafsız bir değerlendirme hizmeti sunar. ETS bireylere, eğitim kurumlarına ve devlet kurumlarına; öğretmenlik sertifikası, İngilizce eğitim, ilk, orta ve lise sonrası eğitim, eğitim araştırma, analiz ve politik çalışma hizmetleri sunar. 1947 yılında kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak hizmet vermeye başlayan ETS 180 ülkede, 9 bin farklı konumda, aralarında TOEFL®, TOEIC ® ve The Praxis Series™  testlerinin bulunduğu, yılda 50 milyondan fazla test üretmektedir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34