ESYAV GENEL KURULU YAPILDI

ESYAV genel kurulu 29 Ocak Pazar günü vakıf merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan genel kurula Vakıf Mütevelli Heyeti ve çok sayıda misafir katıldı.

5.02.2017 20:31:41 0
ESYAV GENEL KURULU YAPILDI

ESYAV genel kurulu 29 Ocak Pazar günü vakıf merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan genel kurula Vakıf Mütevelli Heyeti ve çok sayıda misafir katıldı.

Gerçekleşen genel kurulda ilkler yaşandı. Yaklaşık on dokuz senedir vakıf başkanlığı görevini yürüten Ömer Faruk Altınordu bayrak değişimi gerekliliğini belirterek, yönetimde gençlerin de yer alması istediğini dile getirdi. Bu nedenle vakıf başkanlığında değişiminin iyi olacağını belirterek vakıf başkanlığını bıraktığını açıkladı. Altınordu beraber çalıştığı yönetim kurulu ve Mütevelli Heyet üyelerine teşekkür etti. 

ESYAV vakıf başkanlığına  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ayrancı getirildi. Ömer Faruk Altınordu’dan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine de, divan başkanı Orhan Aydın’ın teklifi ve oybirliği ile bursiyer öğrencilerden ODTÜ fizik bölümü 4. Sınıf öğrencisi Gizem Acar seçildi.

Genel kurulda, rahatsızlığı nedeniyle vakıf mütevelli heyet üyeliğinden ayrılan Bilal Bayram’ın yerine Osman Sancak oy birliği ile Mütevelli Heyet üyeliğine seçildi.

ESYAV genel kurulunda faaliyet raporu, denetim raporu, gelir gider, bilanço, 2017 çalışma raporu ve tahmini bütçesi görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurul, tüm mütevelli heyet üyeleri ve misafirlerin güzel dilek ve temennileri ile sona erdi.

Ömer Faruk Altınordu ve Bilal Bayram’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Genel Kurul sonrası ESYAV yönetim kurulu ve denetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.

 

YÖNETİM KURULU:

Prof. Dr. Hasan Ayrancı

Hüdaverdi Çakır

İsmail Sarıhan

Salim Zeki Çalıkıran

Hasan Basri Acar

Ali İhsan Oğultürk

Sabri Özcan

M. Sacid Güran

İsmail Özdemir

Osman Sancak

Gizem Acar

 

DENETİM KURULU:

 

Ali İhsan Baki

Yakup Akpınar

Halil Yurtoğlu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: ESYAV GENEL KURULU YAPILDI
24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79