ESOB BAŞKANI SÖZÜTEK, TERÖRÜ LANETLEDİ...

ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK, ANKARA GÜVENPARK`TA YAŞANAN CANLI BOMBA TERÖRÜNÜ ŞİDDETLE KINADI.

Gündem 17.03.2016 16:47:58 0
ESOB BAŞKANI SÖZÜTEK, TERÖRÜ LANETLEDİ...

ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Ankara Kızılay'da bomba yüklü araçla yapılan, onlarca vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan terör saldırısını esnaf - sanatkar camiası olarak da şiddet ve nefretle kınadıklarını bildirdi.

Güvenpark'taki otobüs duraklarının bulunduğu bölgede akşam saatlerinde yaşanan canlı bomba saldırısının tamamen sivilleri hedef alarak yeni bir boyut kazandığına dikkat çeken Birlik Başkanı Nihat Sözütek, "Yüreğimize büyük bir acı daha düşüren, ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğimize yönelik bu hain ve alçakça saldırıyı, şahsım,yönetim kurulum ve esnaf - sanatkarlarım adına da şiddet ve nefretle kınıyorum. Terörün her türlüsüne ve yapanlara da lanet olsun"dedi.

Ülkemizdeki huzur ve güven ortamını hedef alarak birlik ve beraberliğimizi, demokrasimizi parçalamaya yönelik bu alçak saldırının asla hedefine ulaşamayacağını, vatandaşlarımız gibi esnaf ve sanatkarlarımızın da benzer olaylara karşı sağduyulu ve sabır içinde hareket etmesini isteyen Sözütek şöyle dedi:

"Ankara'nın merkezinde sivil masumları hedef alan bu terörü ve zihniyeti de şiddetle lanetliyorum. Terörün varmak istediği hedef bellidir. Bu memleketi asla ve asla bölemezler. Halkımızın vakur duruşu, sağduyulu tutumu ve sağduyusu sayesinde asla da bölemeyecekler. Terörün, ülkemiz üzerindeki her türlü oyunu tutmayacak ve bozulacaktır. Köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına inancımız tamdır. Kızılay'daki terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum"Dedi.

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04