ESKİ BAKANLARDAN FEHİM ADAK ANKARA`DA VEFAT ETTİ

Necmettin Erbakan`ın yakın mesai arkadaşlarından,Milli Görüş`ün önemli isimlerinden Mardin Eski Milletvekili ve Eski Bakanlardan Fehim Adak,tedavi Görmekte olduğu Ankara Güven Hastanesinde vefat etti.

7.02.2016 10:06:59 0
ESKİ BAKANLARDAN  FEHİM ADAK ANKARA`DA VEFAT ETTİ

Necmettin Erbakan'ın yakın mesai arkadaşlarından,Milli Görüş'ün önemli isimlerinden Mardin Eski Milletvekili ve Eski Bakanlardan Fehim Adak,tedavi Görmekte olduğu Ankara Güven Hastanesinde vefat etti.

Vefat eden Eski Bakanlardan Fehim Adak,  yaklaşık 3 yıldır kanser ve kalp yetmezliği tedavisi görüyordu. H.Fehim Adak, Hacı Bayram Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından tasavvuf alimlerinden Abdülhakim Arvasi'nin kabrinin bulunduğu Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Bağlum semtinde bugün toprağa verilecek.

Hastalığı nedeniyle bir süredir Ankara Güven Hastanesinde tedavi görmekte olan Fehim Adak hayataını kaybetti.

Refahyol hükûmeti zamanında uygulanan havuz sistemini merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'la birlikte geliştirerek uygulamaya konmasına yardımcı olan Fehim Adak hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitiren Fehim Adak, Mardin İI Bayındırlık Müdürlüğü, DSİ Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, dört dönem Mardin Milletvekilliği ile Ticaret, Bayındırlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Devlet Bakanlıkları yaptı. 

Saadet Partisi yönetimine tepkili olan Fehim Adak, Necmettin Erbakan Vakfı'nda Komisyon Başkanı olarak görev yapıyordu.

Artuklu Haber Ailesi olarak,Merhuma Allahtan Rahmet,Gerida kalanlara Başsağlığı e Sabır diliyoruz.Mekanı Cennet olsun.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00