ESKİ BAKAN EKER,İSTANBULDAKİ MARDİNLİLERİN KONUĞU OLDU

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Ak Parti İstanbul 3.Bölge milletvekili adayı Dr. M. Mehdi Eker, Bahçelievler Mardinliler derneğinin bu ayki konuğu oldu.

Mardin 19.10.2015 13:27:33 0
ESKİ BAKAN EKER,İSTANBULDAKİ MARDİNLİLERİN  KONUĞU OLDU

Gıda Tarım Hayvancılık eski bakanı Ak Parti İstanbul 3.Bölge milletvekili adayı Dr. M. Mehdi Eker, Bahçelievler Mardinliler derneğinin bu ayki konuğu oldu.
 Ak Parti İstanbul 3.Bölgeden Milletvekili adayı olan  Dr.Mehdi Eker'İn İsanbuldaki Mardinliler le bir araya geldiği buluşmaya Ak Parti Eski Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey,MARDİNFED Başkanı İbrahim Biter,İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur ve Mardinli vatandaşlar  da katıldı.

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Mehdi Eker, istikrar vurgusu yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin istikrardan elde ettiği güçle zalimlere karşı tavır almaya başladığını anlattı.

1950’li yıllardan günümüze, tek parti iktidarlarını Karşılaştırmalı anlatan Mehdi Eker, “7 Haziran’a Kadar Türkiye’ye 12 ziyaretinde koalisyon Yılda istikrarla buyudu, istikrarla Türkiye’nin başbakanı, zalimlere, bebek katillerine ‘Bir dakika- one minute’ diyebildi. İstikrarla Türkiye’nin Cumhurbaskanı BM’de 190 ülkenin başkanı Önünde ‘Dünya 5 on Büyüktur’ diyebildi. Göster Bunun insanlık vicdanında Karşılığı var. Evet o insanlık vicdanı bugün fiziki Güce yeteri Kadar Sahip olmayabilir, zalimler durduramayabilir engelleyemeyebilir, ama vicdan bizdedir, İnsanlığın vicdanı bizdedir “dedi.

Türkiye’nin koalisyonlar Tarafından yönetildiği dönemlerde Ekonomik Olarak Büyük çöküntüler yaşadığını anlatan Eker, Tek Başına iktidarlar Döneminde ülkenin büyümeye fırsat bulduğuna dikkati çekti. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin Büyüme iradesinin devam etmesi Açısından ‘Kader seçimi’ olduğunu ifade eden Eker “Ya milli birlik ziyaretinde beraberliğimizi devam ettireceğiz ya da istikrarsız bir şekilde milletimiz yeniden zaman kaybedecek”dedi.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00