`Eşit Şartlarda Yaşanabilir Şehir Festivali`nde Mezitli Belediye Başkanı Nedim Tarhan Yarın Konuşma Yapacak

Amsterdam`daki `Eşit Şartlarda Yaşanabilir Şehir Festivali` görkemli başladı.Neşet Tarhan, festivale gelen pek çok yönetici ile temaslarını sürdürüyor. Bugün de etkinliklere katılacak olan Tarhan, içeriği merak edilen konuşmasını yarın yapacak.

Dünya 18.06.2019 08:51:23 0
 `Eşit Şartlarda Yaşanabilir Şehir Festivali`nde Mezitli Belediye Başkanı Nedim Tarhan Yarın Konuşma Yapacak

Amsterdam'daki 'Eşit Şartlarda Yaşanabilir Şehir Festivali' görkemli başladı.

 

2016 Yılında Avrupa Birliği Komisyonu tarafından, 'Eşit Şartlarda Yaşanabilir Şehir' olarak seçilen Amsterdam, geçen yıl başlattığı bu konudaki bilgilendirme festivalinin ikincisini yapıyor. İyi bir yaşam için, yapılması gereken çalışmaların tarif edilmezliği ile tanıtılan Amsterdam Belediyesi'nin, geçen yıl üç gün süren bu konudaki festivali, gösterilen yüksek ilgi nedeniyle bu yıl bir haftaya çıkarıldı.
Dünyanın dört bir yanından davet edilen 450 konuşmacı arasında, Mersin-Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın bulunması, bizim için tabii ki gurur verici.

 

'WeMakeThe.City' adı altında yapılan festivalin organizatörleri arasında bulunan Pakhuis De Zwijger'in çalışkan elemanlarından Ekim Tan, Amsterdam'a gelen Neşet Tarhan ve kendisine eşlik eden şahsımla yakından ilgileniyor. Amsterdam'daki Festivalin oluşumunda imzası olanlar arasında, Mersin'den Üniversitesi' nden Oya Saf ve Nida Naycı da var.

 

Yarın yapacağı konuşmanın içeriğini büyük bir titizlikle saklayan Neşet Tarhan, dün bütün gün ve gece dikkatle takip ettiği festivalden, daha ilk günde büyük dersler çıkardığını söylüyor.


Neşet Tarhan, Eşit Şartlarda Yaşanabilir Şehir'ler arasına girmesine katkı yapacağı Mersin'in, bu konuda talihli olduğunu söylüyor.

 

Bahçesine yerleştirdiği uçak ile, Dünya'da şöhretli bir otel olan Corendon'da konaklayan Neşet Tarhan, festivale gelen pek çok yönetici ile temaslarını sürdürüyor. Bugün de etkinliklere katılacak olan tarhan, içeriği merak edilen konuşmasını yarın yapacak.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-HOLLANDA

HABER;İLHAN KARAÇAY


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00