ESDER VAKIFLAR KİRACISI ESNAFA YAPILAN İNDİRİMİ OLUMLU BULDU.

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut ÇELİKUS;? Vakıflar kiracısı esnafların kira bedellerinin 30 azaltılmasını olumlu buldu.

14.03.2017 09:52:28 0
ESDER  VAKIFLAR KİRACISI ESNAFA YAPILAN İNDİRİMİ OLUMLU BULDU.

 Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut ÇELİKUS;” Vakıflar kiracısı esnafların kira bedellerinin 30 azaltılmasını olumlu buldu. Esnaf ve zanaatkârımız özellikle vakıf kiracısı esnaf ve zanaatkârlarımız son dönemde turizmin sekteye uğramasıyla ciddi zararlar görmekteydi. Kiralarını ödemekte zorluklar yaşamaktaydılar. Bu 30 indirim hem zamanlama olarak hem de oran olarak esnafımıza nefes aldırmıştır. “dedi.

 

ESNAF VE VAKIF DOSTLUĞU YÜZ YILLARA DAYANIYOR.

 

ESDER Genel Başkanı ÇELİKUS sözlerine şöyle devam etti;” Vakıf ve Esnaf birbirini destekleyen ve birinin diğerine sahip çıktığı iki kadim ve kardeş yapılardır. Esnafımız ticaret yaptığı, kullandığı vakıf mülklerinin aynı zamanda koruyuculuğunu da yapmaktadır. Bu bilincin arttırılması için ESDER olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu zümreler olarak Vakıf ve Esnaf Sempozyumları, fotoğraflar ve kısa filmlerle esnaftan var olan bilinci arttırmayı ve genç nesillere bu iki kurumun dayanışmasını ve yaşama mücadelelerini aktarmaya gayret ediyoruz. Vakıf Katılım Bankasının, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğünün katkılarıyla esnaf ve vakıf bilincini geliştirmeye yönelik bir dizi çalışmaların Haziran ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Başta vakıflardan sorumlu Bakanımız Veysi Kaynak’a ve Vakıflar Genel Müdürümüz DR. Adnan Erten Bey’e teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00