ERZURUM GÜNLERİ 8 ARALIKTA AKM`DE BAŞLAYACAK

Sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül?ü Erzurumlu Dernekler Federasyonu ziyaret etti.

Belediye Haberleri 18.11.2016 09:50:15 0
ERZURUM GÜNLERİ 8 ARALIKTA AKM`DE BAŞLAYACAK

Sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü Erzurumlu Dernekler Federasyonu ziyaret etti. Erzurumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette dernek çalışmaları hakkında Akgül’e bilgi veren Federasyon Başkanı Önal, “Başkanım 4. Ankara Erzurum Günleri programını Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğiz. Dolu dolu ve çok kapsamlı bir program hazırladık. Erzurum kültürünü hem Başkentlilere tanıtacağız hem de gurbette yaşayan hemşerilerimizin hasretini gidereceğiz. Başkanım sizin desteğinizi her zaman yanımızda bulduk. Programımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

 

4.Ankara Erzurum Günleri 8 Aralık’ta AKM’de

 

4. Ankara Erzurum Günleri 8 Aralık’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak. Başkent’te bulunan ve Erzurum’dan gelecek STK, dernek ve vakıfların katılımıyla yapılacak olan Erzurum Günleri ile Dadaşlar Başkent’e konuk olacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Memleketimiz kendisine has kültürü ile doğudaki en önemli şehirlerimizden birisidir. Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip. İşte bu birikimin tanıtımının da en güzel şekilde yapılması gerekiyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Erzurum günlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15