Ersun Yanal:``Daha Hazır Olacağız``

Spor 7.08.2013 00:23:29 0
Ersun Yanal:``Daha Hazır Olacağız``

Red Bull Salzburg galibiyetinin ardından konuşan FB Teknik Direktörü Ersun Yanal, tur atladıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın açıklamaları şu şekilde;

“Bugün üzücü bir haberle uyandık. Önemli bir futbol adamını kaybettik. Bugün kötü oynasak da kazandık. Tecrübemizle kapattık maçı. Önemli olan kazanmaktı. Sonucu almayı başardık Oyuncularım ikinci 90 dakikalarını oynadılar. Süper Kupa`yı düşünmeyi başladık. Siz beni tanıyorsunuz. Nasıl futbol oynattığımı biliyorsunuz. Futbolcularım sadece iki 90 dakika oynadı. Bir sonraki eşleşmede daha hazır durumda olacağız.”

Rakibimizi tebrik ederim, gerçekten iyi bir takım. Rakibimizi elemeyi başardık, inşallah Şampiyonlar Ligi`nde gruplara kalırız. A planı, C planı ve D planı var. Ama ritmi yakalamak önemli. Oynadığımız rakibi yabana atmamak gerekli. Çok değişik farklı bir takımla oynadık. Uzun zamandır fizik gücü bu kadar yüksek bir takım görmemiştim."


Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, “Öncelikle sözlerime Fenerbahçe`nin önemli bir büyüğünü kaybettiğini belirterek başlamak isterim. Bir spor adamını kaybettik. Ben futbol camiasına ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bugün sevindiren bir galibiyet aldık ama Selçuk Yula ağabeyimizin vefatı bizi derinden yaraladı. Maça gelecek olursak da tur atladık ve mutluyuz. Kötü oynasak da kazanmayı bildik. Bu oynadığımız ikinci 90 dakika oldu. Önümüzde bir Süper Kupa maçı var. Şimdiki hedefimiz de bu maça konsantre olmak ve kazanmak. Her geçen gün çok daha iyi olacağız. Herkes daha iyi bir Fenerbahçe izleyecek” dedi.

Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki muhtemel rakiplerimize yönelik de konuşan Ersun Hoca,“Dediğim gibi bugün ikinci bir 90 dakika oynadık ve kazandık. Bu maçı kazanmak gerekirdi ve öyle de oldu. Karşımızdaki rakipler güçlü olabilir ama biz de rakiplerimize karşı hazır olacağız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04