EROL EVGİN 'MÜJDAT GEZEN İLE BİZİM EV'E KONUK OLDU

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Usta Sanatçı Müjdat Gezen'in YouTube programı “Müjdat Gezen ile Bizim Ev” e konuk oldu.

Magazin 25.05.2024 11:47:00 0
EROL EVGİN

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Usta Sanatçı Müjdat Gezen'in YouTube programı “Müjdat Gezen ile Bizim Ev” e konuk oldu.

 Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Usta Sanatçı Müjdat Gezen’in YouTube programı “Müjdat Gezen ile Bizim Ev” e konuk oldu. 

 

Ajda ile İlgili Şehir Efsanesi 

 

Müjdat Gezen, öğrencilerine; “Erol’un jenerasyonundan olup da aynı popülariteyi gösteren sanatçı var mı aklınıza gelen?” diye sorup, cevap alamayınca Erol Evgin; “Benim yaşta, ben ve Ajda kaldık” deyince, Müjdat Gezen, esprileri üst üste sıraladı: “Ajda, senden 20 yaş küçüktür Erol, ben hatırlıyorum sana hep ‘Erol Ağabey’ derdi. Hala genç kız nasıl oluyor yaa?” Gezen’in; “Bir şehir efsanesi vardır Ajda, Adana’da ilk sahneye çıktığında domates attılar diye”, sözleri üzerine Erol Evgin; “Biliyor musun ben oradaydım. Hiç öyle bir şey olmadı. Adana’da ve Mersin’de arka arkaya iki konser verdi. Caz şarkılar söyledi. Çok da güzel konserler oldu” sözlerine Müjdat Gezen; “Bunlar hep yıpratmak için çıkarılıyor” dedi. 

 

8 Yıl Yalnız Onların Şarkılarını Söyledim 

 

Öğrencilerden gelen “Sizin için en özel olan şarkınız hangisi” sorusuna Erol Evgin; “İşte Öyle Bir Şey, benim kariyerimin dönüm noktasıdır. Çiğdem (Talu) ve Melih’le (Kibar) 8 yıl çalıştık, Çiğdem’in aramızdan ayrılışına kadar. Ben 8 yıl yalnız onların şarkılarını söyledim. Çok hassaslardı, o aralar ben de besteler yapıyordum; ama kendi bestelerimi hiç ortaya çıkarmadım. Bir sürü hit çıktı içlerinden; “İçimdeki Fırtına”,  “Etme Eyleme”, “Tüm Bir Yaşam”… daha bir sürü şarkı sayabilirim.

 

O şarkıyı duyunca çok heyecanlandım 

 

Erol Evgin; “Ankara’da turnedeydim, bana telefon ettiler, böyle bir şarkı yazdık dediler: “İşte Öyle Bir Şey”.. O kadar heyecanlandım ki hemen Ankara’dan İstanbul’a geldim” sözleriyle, bir anısını paylaştı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ  

 

 


Anahtar Kelimeler: EVGİN 'MÜJDAT GEZEN BİZİM ' KONUK
38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75