ERGÜN: BEYAZ BİR SAYFA AÇTIK

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Şenol Ergün, yeni bir yönetim ve yeni bir teknik heyet ile Mersin İdmanyurdu?nda beyaz bir sayfa açtıklarını belirterek, ?Bu galibiyet camiamıza büyük bir özgüven aşılamıştır? dedi.

Spor 5.03.2017 15:09:01 0
ERGÜN: BEYAZ BİR SAYFA AÇTIK

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Şenol Ergün, yeni bir yönetim ve yeni bir teknik heyet ile Mersin İdmanyurdu’nda beyaz bir sayfa açtıklarını belirterek, “Bu galibiyet camiamıza büyük bir özgüven aşılamıştır” dedi.

 

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Şenol Ergün, deplasmanda alınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni bir teknik heyet ve yeni bir yönetim ile kırmızı lacivertli camianın yeni bir sayfa açtığını söyleyen Ergün, “Sezon başından bu yana takımımızın yaşadığı sıkıntılar ortada. Ancak biz yeni yönetimimiz ile 92 yıllık bir camiayı yeniden düzlüğe çıkarmaya geldik. Bu bağlamda yeni teknik heyetimiz ile birlikte ilk maçımızda galip gelmiş olmak önümüzdeki haftalar açısından hem takımımıza hem de camiamıza bir özgüven aşıladı” dedi.

 

Mersin İdmanyurdu’nun çıkışının önümüzdeki haftalarda da devam ettireceğini sözlerine ekleyen Ergün, “Herkes şuna öncelikle inanmalı. Bu takım asla düşmeyecek. Kentin ve taraftarımızın dadesteği ile bunu başarabilecek güçteyiz. Son dakikaya kadar mücadelemizi sürdürecek ve sezon sonunda ligde kalan taraf olacağız. Şimdi önümüzde Altınordu maçı var. Sahamızda ağırlayacağımız rakibimizi taraftarımızın da desteği ile mağlup ederek ligin son sıralarından kurtulmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00