Erdoğan,Uludere mağdurları ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı`nda düzenlenen iftara katıldı, Uludere`de hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla görüştü.

Siyaset 27.07.2013 00:15:05 0
Erdoğan,Uludere mağdurları ile  görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı`nda düzenlenen iftara katıldı, Uludere`de hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla görüştü.

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı`nın açılışının ardından, Şırnak Valiliğince havalimanında iftar verildi.

İftara Başbakan Erdoğan`ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Şerafettin Elçi`nin eşi Fatma Elçi ve çocukları, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Bakanlar Sadullah Ergin, Taner Yıldız, Suat Kılıç, Mehdi Eker, Muammer Güler, Cevdet Yılmaz, Nabi Avcı, Mehmet Şimşek, Veysel Eroğlu, Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, bazı AK Parti milletvekilleri, BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, AK Parti ve BDP il ve ilçe yöneticileri, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başbakan Erdoğan`ın bulunduğu masada, Şerafettin`in Elçi`nin eşi Fatma Elçi ve çocuklarından bazıları yer aldı.

Yemeğe, Uludere olayında hayatını kaybedenlerin yakınlarından Veli Encü, Felek Encü, Zeki Tosun, Emine Ürek, Raşit Ant ve Sadık Alma`nın da katıldığı öğrenildi.

Erdoğan, Uludere mağdurlarının yakınlarıyla görüştü


Başbakan Erdoğan, iftarın ardından, Uludere`de yaşanan olayda hayatını kaybedenlerin yakınları ile havalimanının VİP salonunda bir araya geldi.Erdoğan`ın, bu kişilerle bir süre sohbet ederek, taleplerini dinlediği öğrenildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞIRNAK



19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07