ERDEM:``HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ SÜRECEK``

30 Mart Tarihinde yapılacak Mahalli seçim çalışmaları Kapsamında Mardin`de bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem "Yine 30 Mart`a size güveniyoruz. Bu oyunu inşallah birlikte çözeceğiz ve hizmetlerimiz kesintisiz devam ed

Mardin 22.03.2014 14:00:14 0
ERDEM:``HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ SÜRECEK``

30 Mart Tarihinde yapılacak Mahalli seçim çalışmaları Kapsamında Mardin`de bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem "Yine 30 Mart`a size güveniyoruz. Bu oyunu inşallah birlikte çözeceğiz ve hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Başkaları önümüzü kesmek için, Genel Başkanımızın önünü kesmek için, Türkiye`ye zarar vermek için içeriden dışarıdan birtakım iş birlikçilerin saldırılarıyla karşı karşıyayız. Yine 30 Mart`a size güveniyoruz. Bu oyunu inşallah birlikte çözeceğiz ve hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek" dedi.

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Erdem, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye`nin "çözülemez" denilen sorunların birer birer çözüldüğünü söyledi.

Yerel seçimlerin önemine değinen Erdem, "Biz, Türkiye`nin güçlenmesi ve güzel şeyleri yapma hayalleri kuruyoruz, bunun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Biz bunları konuşuyoruz. Başkaları önümüzü kesmek için, Genel Başkanımızın önünü kesmek için, Türkiye`ye zarar vermek için içeriden dışarıdan birtakım iş birlikçilerin saldırılarıyla karşı karşıyayız. Yine 30 Mart`a size güveniyoruz. Bu oyunu inşallah birlikte çözeceğiz ve hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek" ifadesini kullandı.

Partililerinin Nevruz Bayramını kutlayan Erdem, nevruzun, kardeşliğin sembolü olduğunu bildirdi.

Nevruzun, kanın, şiddetin sembolü olmaması gerektiğini vurgulayan Erdem, şöyle konuştu:

"30 Mart`taki seçim, kardeşliğin kazandığı, milli birliğin kazandığı, mazlumların kazandığı, gözyaşının üzüntünün son bulduğu bir seçim olacaktır. Çözüm sürecinde kararlıyız. İnşallah çözüm süreci sizlerin desteğiyle Allah`ın izniyle hedefine ulaşacaktır. Gezi olaylarında, 7 Şubat`ta Milli İstihbarat Teşkilatımızın müsteşarına karşı yapılan operasyonla 17 Aralık, 25 Aralık operasyonunun da hedefi; şüpheniz olmasın, milli birliğimizin, kardeşliğimizin, çözüm sürecinin sekteye uğratılmasıdır, başarıya ulaşmamasıdır. İnşallah bu seçimde, bu entrikaları yapanlara fırsat vermeyeceğiz ve çözüm süreci hedefine kavuşacak. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada kanın, göz yaşının olmadığı, annelerinin ağlamadığı, kadınlarımızın dul kalmadığı, çocuklarımızın yetim kalmadığı, herkesin tebessüm ettiği güzel bir Türkiye`yi inşallah sizlerle birlikte inşa edeceğiz.Dedi.




ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90