ERCİŞ`TE ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN ÖRNEK KAMPANYA

Kazım Karabekir İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Selda TABORU DEMİRCİ, Okula bir kitaplık kazandırmak amacıyla Erciş İlçesi Ve Köylerinde Kitapsız Okul Kalmasın” Sloganıyla, Sosyal Medya üzerinden bir kampanya düzenlediğini bildirdi.

Türk Dünyasından Haberler 19.12.2013 10:30:14 0
ERCİŞ`TE ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN ÖRNEK KAMPANYA

Kazım Karabekir İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Selda TABORU DEMİRCİ, Okula bir kitaplık kazandırmak amacıyla “Erciş İlçesi Ve Köylerinde Kitapsız Okul Kalmasın” Sloganıyla, Sosyal Medya üzerinden bir kampanya düzenlediğini bildirdi.

Kazım Karabekir İlkokulu’ndaki iki anasınıfı öğretmeninden biri olan Selda Taboru Demirci; “Okulumuz Yeni binaya taşındı. Kitaplığımız var ama kitabımız yok. Anasınıflarımız var ama çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunacak Oyuncaklar, Malzemeler, Boyama kitapları yok. Bizim okulumuz dışında özellikle kırsal kesimlerde, köylerde bulunan okullarımızın da kitaba olan ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik.

Devletimiz ve Bakanlığımız Olanakları ölçüsünde her şeyi yapıyor ama Halk olarak bizde elimizden geleni yapmamız gerektiği inancıyla bir kampanya düzenlemeye karar verdik.

Okullarımızın Ders Kitabı dışındaki Kaynak kitaplar ve 4-14 yaş çocuklara hitap edecek, Hikâye, Roman gibi her türlü yayına ihtiyacı var.

Toplanan Kitapların, “Erciş Kazım Karabekir İlkokulu Kışla Mah. Kışla Cad. Halk Eğitim Müdürlüğü yanı Erciş/VAN” Adresine gönderilmesi gerekmektedir. Diğer Okullara dağıtımı bu okulumuzdan yapılacaktır. Dedi.

Okul Müdürü Kenan Yıldız ise, Kampanyaya destek verecek tüm kurum, kuruluş ve hayırseverlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00